Claire's,

Szerelmek a leárazásokról

január 28, 2019 Arabella 4 Comments


Mi történik, ha a leárazások idején ledönt a lábamról az influenza, és szigorú ágynyugalomra ítéltetek? Egyrészt felfedezem az internet legmélyebb részeit (megpróbálom minél gyorsabban elfelejteni), másrészt átnézem a kedvenc webshopjaim kínálatát... és rendelek. Ezt-azt-amazt, amit pedig nem, az kívánságlistás marad. Most jöjjenek a legnagyobb kedvencek. :)

Orsay

Az Orsay a legbiztosabb lelőhelyem: itt mindig akad néhány olyan holmi, ami teljes mértékben az én stílusom, de ha ki akarnék mozdulni a komfortzónámból, azt is még viszonylag biztonságosan tehetem meg. Ráadásul az ár-minőség arány számomra náluk a legelfogadhatóbb.

Orsay sapka: Az ősz, a tél és a tavasz (eleje) számomra elképzelhetetlen sapka nélkül. Van is jó néhány, sárga is, de ez egyrészt egy szívemnek nagyon kedves árnyalata a sárgának, másrészt vagány a díszítése, mégis párosítható az elegánsabb kabátjaimmal is. Akciós, úgyhogy ez már úton van felém. 

Orsay öko velúr táska: A gyengéim a kisebb méretű táskák, mostanra össze is gyűlt néhány, de mégis újra el-elgyengülök. Ennek egyelőre ellenállok, azonban minden részletében tökéletesnek tűnik.

Orsay virágos ceruzaszoknya: Tavaly nyár óta szeretnék egy mintás, lehetőleg virágos ceruzaszoknyát, hogy az egyszínű felsőimet tudjam mivel párosítani. Ez a kedvenc árnyalataimból áll, a hossza is tökéletes, már csak azért fohászkodom, hogy ne legyen túl szűk a dereka.

Orsay könyökfoltos blézer: Azon kivételes alkalmakat leszámítva, amikor pulóvert viselek, minden egyes nap blézer van rajtam. Az elmúlt két-három évben ez vált a kedvenc ruhadarabommá: imádom, hogy van tartása, határozott sziluettet ad, elegánssá és összeszedetté tesz. Van több feketém, van fehérem, vannak színes darabok, viszont a szürkém elkopott, és egyre inkább érzem a hiányát. Gondolkodtam azon, hogy választhatnék egy mostanában divatos, kockás darabot, de azokkal nem vagyok teljesen kibékülve, így maradtam ennél. A könyökfolt kicsit idegen számomra, azonban éppen csak annyira, hogy adjon egy kis izgalmat hozzá.

Orsay kockás ing: A húszas éveim elején nagyon szerettem a hagyományos kockás ingeket, mára azonban igencsak távol állnak tőlem, nehezen tudnám beépíteni a szettjeimbe. Mégis szerettem volna valamit, ami részben ugyanazt a hangulatot hordozza, ugyanakkor más stílus részeként is helyt áll. Nyilván az Orsay kínálatában találtam meg ezt a darabot, alig várom, hogy megérkezzen. :)
 
Mango Outlet

A Mango Outlettel vegyesek a tapasztalataim: lehet néhány fantasztikus darabot kifogni (blézerek javarészt), ugyanakkor a kötöttárú és a meglepően olcsó holmik jellemzően nem túl strapabíróak.

Mango cipő: Ez a tél nálam öltözködés tekintetében a  magassarkú csizmákról szól, elméletileg ez is az, számomra inkább alkalmi cipő, mindenesetre úgy, ahogy van, mesés. A magassarkú félcipőket inkább kerülöm, mert gyakorlatilag mind ront valahol, ehhez hasonlóm viszont van már egy-két pár, és azokkal semmi problémám sincs. Egyedül az ára tart vissza, de azt hiszem, már nem sokáig.

Mango napszemüveg: Ezzel a napszemüveggel már korábban is szemeztem, azonban Vivien videója végleg meggyőzött arról, hogy élőben is jól néz ki. Az egyetlen gondom az, hogy van már sárga napszemüvegem, és nem biztos, hogy mindkettőt ki tudnám használni.

Mango ruha: A ruhákat mindig megnézem, azonban igencsak kevés áll igazán jól. Ez pont egy számomra előnyös fazonnak tűnik, nem is túl rövid (nekem valószínűleg épp tért fölé érne)... gondolkodom, gondolkodom rajta.

Mango barna cipő: Barnát nem hordok, nem az én színem, a lehető legjobb az, ha teljesen száműzöm a szekrényemből. Ez a cipő mégis megfogott, részben azért is, mert ha balerinajellegű lábbeli, akkor ezt a típust tudom hosszasan viselni.

Mango dzseki: Van egy hasonló átmeneti dzsekim, azt nagyon szeretem, viszont már elég kopottas. Lehet, hogy inkább valami kevésbé sportosat kellene keresnem, de ez egy jól bevált szabás.Claire's

Az én városomban sajnos nincs Claire's, és most nem akartam várni addig, amíg Budapesten járok, így a webshopból rendeltem. Csak klipszeket hordok, azokból pedig nehéz különlegesebbeket találni: nos, az extra hosszú, fekete bojtos igencsak az, eszemben sem volt ellenállni neki. A gyöngy jellegű szettet már láttam élőben, semmi különös, de a hétköznapokon jól jön. 
A nyaklánc tömény rock, koncertekre, különlegesebb alkalmakra tökéletes lesz. A díszített fülbevalót ősszel láttam élőben, azonban mire visszamentem érte, már nem találtam belőle, hát most pótolom. :)


A magam részéről igyekszem ennyivel berekeszteni az év eleji akciókat, de ha megérkeznek az újdonságok, Instagramon valószínűleg megmutatom őket.

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. a szürke blézer nagyon tetszik. alapvetően én sem vagyok oda a könyökfoltért, de ennek kifejezetten jól áll.
  és hát a sárga napszemüveg! annyira sajnálom ilyenkor, hogy csak dioptriásat tudok hordani (vakegér) :-/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ó, és most találtam egy pöttyös blézert a webshopban, hát jaj :-)

   Törlés
  2. A pöttyös blézert én is láttam, van egy nagyon hasonlóm tavalyról, és sokkal kihasználhatóbb, mint hittem volna. Szerintem te is jól tudnád variálni. :)

   Törlés
  3. ó, hát meg is rendeltem, nyilván :)

   Törlés