Catrice,

Catrice gyöngyszemek

március 16, 2018 Arabella 2 Comments

Catrice Lux Chrome

Mostanában kevésbé hoznak lázba a kozmetikai újdonságok, mint általában, viszont még így sem tudtam szótlanul elmenni a Catrice új szortimentje mellett. Nagyon sok dolog elnyerte a tetszésemet: folyékony highlighter, különleges rúzsok, szájfények, ajakápoló... de végül lebeszéltem magam róluk, a mai poszt főszereplőivel azonban nem működött ez a taktika: nem tudtam elengedni őket.

Catrice Dewy Wetlook Stick

Dewy Wetlook Stick

Catrice Dewy Wetlook Stick
Tudjátok, hogy éppen a highlighterek bolondja vagyok - főleg a hideg fényű, látványos darabokat kedvelem, a stickes kiszerelés pedig a gyengém. És mi van akkor, ha tökéletesen működik? Az, hogy minden egyes nap ugyanazt használom. Mint ezt. :)

Catrice Dewy Wetlook Stick

Ez a highlighter tényleg tökéletes, semmi túlzás nincs ebben a kijelentésben. A képen nem egyértelműen az, de a valóságban valóban teljesen hideg árnyalat, és ha akarom, vizes hatásúnak látom, másként rátekintve viszont "csak" nagyon egészséges bőrfénye van. De mindegy is, mert mindkét módon csodás.

Enyhe púderes illata van, az állaga kissé kemény, azonban a bőr melegétől pont kellően ellágyul. Én mindig kézzel használom, sokkal egyszerűbb úgy feltenni, mint ecsettel. 
Nem tudok olyan sminket, amihez ne illene... jaj, és ráadásként tartós, a munkanapok végén is pontosan ott van, ahol reggel.

Catrice Lux Chrome

Lux Chrome fóliahatású körömlakk, alap- és fedőlakk

Catrice Lux Chrome

Nagyon szeretem az ezüst lakkokat, és szintén szeretem a fóliahatást... ennek ellenére korábban kihagytam a hasonló, két lépésből álló darabokat. Ezt kipróbálva hiba is volt, meg nem is. Hiba, mert ezért rajongok, és kár, hogy nem csaptam le az OPI verziójára korábban, ugyanakkor jó, hogy vártam erre, mert ez sokkal könnyebben kezelhető, mint amire számítottam.

Catrice Lux Chrome

A kettő az egyben (vízbázisú) alap- és fedőlakk nagyon furcsa formulájú, nem igazán tudom mihez hasonlítani. Opálos jellegű, vizesebb, folyósabb, mint egy hagyományos lakk, és extra gyorsan szárad. Én alaprétegként és fedőként is használtam, nem tudok mit kifogásolni benne.

Maga a foil lakk olyan, mint bármely más folyósabb lakk, de az egyenetlenségeket hajlamos kiemelni, erre érdemes figyelni. Felkenéskor még sötétebb, fénytelen szürke, aztán ahogy szárad, úgy lesz fokozatosan krómhatású. 
Meglepően tartósnak bizonyult, most van rajtam harmadjára, és eddig minden alkalommal négy-négy napot mindenfajta kopás nélkül kibírt, és utána is csak diszkréten adta meg magát. A lemosása viszont először meglepett: nem úgy szedi fel a színt a vattakorong, mint más lakkok esetén, hanem kis darabokban leválik/lehámlik a köröm felületéről. Olyan darabkákban, mint ami a sorsjegyek lekaparásakor is keletkezik.
A saját fedőlakkja nem tompít rajta, és ha a vízbázisú fedő fölé teszek egy hagyományos fedőlakkot (Sally Hansen Insta-Dri), akkor sem lesz kevésbé látványos.
Valószínűleg idővel el fogok még csábulni néhány dologra a Catrice megújult kínálatából, de egyelőre nagyon boldog vagyok ezzel a két szerzeményemmel. :)

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

 1. Elhatároztam, hogy a nyolc másik, ezüstös-fémes lakkom mellé nem veszem meg ezt is, de elbizonytalanítottál :) nagyon különleges darab lett.
  Én az Ultimate Dark Lip Glowra fenem a fogam, tesztert már volt alkalmam próbálni, és nagyon király, legszívesebben mindegyik táskámba dobnék egyet belőle :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Különleges, és nem is nehéz használni. :)
   A Dark Lip Glow nekem is tetszik, de egyetlen ép darabot sem találtam belőle, így az egyelőre halasztódott. :)

   Törlés