Avon,

Extrém rúzsok az Avontól?!😲😲😲 | Videó

január 27, 2018 Arabella 2 Comments

Avon Mark. Epic Lip

Az Avon a Mark. vonalával érezhetően egyre inkább követi a trendeket - legutóbb folyékony rúzsokkal jelentkeztek, most pedig megérkezett az új rúzscsalád, az Epic Lip.

Avon Mark. Epic Lip

A formulájuk primert is rejt magában, és extra pigmentáltságot ígérnek. Ha pedig már extra pigmentáltság, akkor extrém színek. A szokásos nude-okon és pirosakon kívül vannak a natúr árnyalatokon belül is különlegesebbek, de aki igazán vagány szeretne lenni, az mostantól lilát vagy akár kéket is választhat. Méghozzá egy csodás kéket.

Ha szeretnéd nagyobb méretben látni a képet, kattints rá, és válaszd a kép megjelenítése opciót!
Avon Mark. Epic Lip

A rúzsokat ezúttal videóban mutatom meg, megnézheted akár itt, akár a YouTube-on:


A rúzsok mindegyike krémes állagú, és a finisük is ennek megfelelő. Komfortos viseletet biztosítanak, egyik sem szárít, kenődésre sem hajlamosak, viszont természetesen nem olyan tartósak, mint a matt darabok. 3-4 órát azért szépen kibírnak, de egy komplett étkezés után mindenképp javítani kell őket.

Az árnyalatok egymás mellett:

Avon Mark. Epic Lip

Street Style, Wink of Pink, Spellbound, Berry Bold, Blue Suede


Szoktál viselni nem megszokott árnyalatokat az ajkadon? :)

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

 1. Az első az valami rémes, vajon kinek áll jól? A lila viszont meglepően jól megy a színeidhez, a piros meg teljesen természetesnek hat, nem extrémnek. Viselted azóta valamelyiket? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mostanában nagyon divatosak voltak az elsőhöz hasonló árnyalatok, Instagramon folyton ilyenekbe futottam, de őszintén szólva én sem értem az okát.
   A videó után, a blogbejegyzés írása előtt mindet teszteltem még fél-fél napig, hogy a tartósságukról tudjak beszámolni, azon túl eddig a piros volt rajtam valamelyik nap, illetve a kék is egyszer, igaz, csak egy esti program erejéig.

   Törlés