Avon,

Avon Mark. folyékony rúzsok

november 21, 2017 Arabella 2 Comments


A matt folyékony rúzsok már több éve hódítanak, azonban szép lassan kezdenek visszatérni a középpontba a fényes változatok is. Természetesen az Avonnál is megjelennek az  új trendek, a tudatos, de annál lelkesebb sminkrajongóknak ideális Mark. vonal bővül ki most matt és fényes folyékony rúzsokkal.

Avon Mark folyékony rúzsok

Minden folyékony rúzs aprócska, szögletes tubusban található, egyszerű, de tökéletes a csomagolásuk. Egy kis extra, hogy a matt árnyalatok kupakja matt, míg a fényeseké fényes, így az összetévesztés veszélye sem fenyeget.

Avon Mark fényes folyékony rúzsok

Avon Mark. folyékony rúzsok fényes finissel

Avon Mark fényes folyékony rúzsok

Az applikátoruk is az egyszerű irányt követi, ovális, nem hajlított, számomra a hajlítottakkal egyszerűbb dolgozni, de természetesen ezekkel is precízen fel lehet tenni a színt. Gyümölcsös illatuk van, azonban mindig másnak érzem: a narancsos inkább citrusos, a lilás szőlős... maradjunk annyiban, hogy gyümölcsösek. :)

Avon Mark fényes folyékony rúzsok

Erőteljesen pigmentáltak, valóban rúzsok, és nem szájfények. Tömör, testes állagúak, ráadásul a fényük extra erős, már-már lakkszerű. Enyhén ragadnak, de éppen ez biztosítja azt, hogy a helyükön maradjanak.

Avon Mark Pouty fényes folyékony rúzsok

Pouty

A lehető legtermészetesebb barna, enyhe mályvás, bordós beütéssel. Látszik, hogy az ajkakon van, de nem rikít, hétköznapra tökéletes.

Avon Mark It Girl fényes folyékony rúzsok

It Girl

Élénk, vibráló fukszia, a pink és a lila határán mozog. Nagyon látványos, élőben jóval látványosabb, mint ahogy a fotók alapján tűnik. (Rajtam is láthattátok már ebben a bejegyzésben.)

Avon Mark Laquered Up fényes folyékony rúzsok

Laquered Up

Sem narancs, sem piros, épp a kettő között van, erőteljes, határozott és vidám árnyalat. Ha szereted a narancs rúzsokat, ezt is szívlelni fogod, ha nem, akkor elsőként ezzel tegyél próbát.

Avon Mark fényes folyékony rúzsok

Hozzám a Pouty áll a legközelebb, de az It Girllel is sikerült megbarátkoznom, kicsit kilépek vele a komfortzónámból. A Laquered Up által pedig az általam annyira szeretett piros rúzsok egy új oldalát ismerhettem meg.

Természetesen egyik árnyalat sem szárít, a tartósságuk pedig közepes: egy teljes étkezés után mindet pótolni kell, anélkül pedig 4-5 órán keresztül maradnak hibátlanok.

Avon Mark matt folyékony rúzsok

Avon Mark. folyékony rúzsok matt finissel

Avon Mark matt folyékony rúzsok

Az applikátoruk ugyanolyan, mint a fényes változatoké, és az illat ebben az esetben is hol fanyaran, hol édesen gyümölcsös, a színek viszont még egy fokkal merészebbek.

Avon Mark matt folyékony rúzsok

Sűrű, kissé habos formulájuk van, ennek az előnye az, hogy nagyon vékonyan is feltehetőek, illetve pillekönnyűre száradnak. Nem csókállóak, azonban csak a szám belső felén érzem, hogy bármi is van az ajkaimon, ha ezekkel rúzsozok.

Avon Mark Orange You Happy matt folyékony rúzs

Orange You Happy

Nagyon markáns narancs enyhe pirosas beütéssel. Szinte világít, annyira élénk, és narancsosság ide vagy oda, még számomra sem előnytelen.

Avon Mark Fabulosity matt folyékony rúzs

Fabulosity

Különleges, hideg tónusú lila, az elérhető árkategóriában nem könnyű ilyet találni. A liláknál fokozottan fennáll a foltosodás veszélye, ez sajnos ezt sem kerüli el, érdemes két rétegben használni.

Avon Mark Whipped Latte matt folyékony rúzs

Whipped Latte

Nagyon világos, inkább meleg, semmint hideg tónusú nude. Az én szinte piros számat csak két rétegben fedi be maradéktalanul, viszont egyéb panaszom nem lehet rá.

Avon Mark matt folyékony rúzsok

A nude nem az én világom, a lilákból pedig a melegebb árnyalatok közelebb állnak hozzám, meglepő módon az én egyértelmű kedvencem most a narancs. 

Ha folyamatosan csak ezeket a matt rúzsokat használom, két-három nap után minimálisan szárítanak, és ha eltúlzott mennyiséget teszek fel, a szám belső részén morzsálódnak, de megfelelően használva nem merül fel ilyen probléma. Az evéstől és az ivástól megfakulnak, azonban nem csúsznak el, mindegyik szín végig a helyén marad, csak egyre tompábban. Étkezés nélkül legalább öt órán keresztül fennmaradnak, egy komplett menüsor után mindenképp fel kell frissíteni a rúzsozást, néhány óvatos falatot ugyanakkor gond nélkül átvészelnek.

A hat folyékony rúzs egymás mellett:

Avon Mark folyékony rúzsok

Ha a formulák közül kell választani, akkor én a fényesekre szavazok, azok igazán jól sikerültek, klassz ötvözetei a szájfények fényének és a rúzsok összes pozitív tulajdonságának. A matt verziók sem rosszak, ráadásul remek hír, hogy végre extrémebb színek is megjelentek az Avon kínálatában. 

Melyik  árnyalat tetszik a legjobban? :)

* A termékeket tesztelésre kaptam.

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

  1. Valahogy a pouty illik a legjobban tenyleg hozzad, de nekem a faboulosity es a whipped latte is nagyon tetszik rajtad :) szerintem a lilaval meg probalkozz mert kiemeli a mosolyodat :)

    VálaszTörlés