outfit

Outfit - Az Igazság Ligája

november 28, 2017 Arabella 0 Comments


A legutóbbi outfit bejegyzésnél említettem, hogy Az Igazság Ligája megnézése előtt igyekszünk készíteni néhány képet - nos, a filmről már be is számoltam, de a fényképezés akkor nem jött össze. Viszont nem szeretem nem betartani, amit ígérek, úgyhogy pótoltuk az elmaradást, és csináltunk utólag néhány képet a szettemről.

Időnként szeretek kifejezetten elegánsan öltözni, de az az időnként soha nem akkor van, amikor moziba megyek. A mozi nálam a szokásosnál is lezserebb, olykor bohókás összeállításokat jelenti. A mostanit teljesen spontán raktam össze, de annyira megtetszett, hogy azóta többször is viseltem.
A kedvenc farmeremet vettem fel, felülre egy trikót és egy kardigánt kaptam fel, ez utóbbi tavalyi szerzemény. A bokacsizmám és a táskám a szokásos, a sálat viszont talán még nem mutattam, a mintáját és a színvilágát egyaránt nagyon szeretem. 

Kis extraként egy ritkán hordott nyakéket is elővettem, ezer éves, a H&M-ből származik, és engem valamiért Wonder Woman szettjének fém elemeire emlékeztet.
Instagramra feltöltöttem egy képet az egyéb kiegészítőkről, igen, nálam az ilyen posztok valósak, legfeljebb egy kis időbeli csúszás történhet. :)

Legközelebb egy elegánsabb összeállítást mutatok meg, mert mostanában többször is volt alkalmam kicsit jobban kiöltözni. :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: