hírek,

IsaDora újdonságok

október 05, 2017 Arabella 0 Comments


Az IsaDora rengeteg újdonsággal jelentkezik az év végéig, többek között lesz ünnepi kollekciójuk, körömlakk kollekciójuk... de nézzük is részletesen, hogy mik érkeznek. :)

IsaDora Holiday Divine
Holiday Divine ünnepi kollekció

Őszi és karácsonyi kollekciókban már többször is bizonyított a márka, a mai napig igazi kis kincsként őrzöm két régebbi, limitált palettájukat. Az idei ünnepi szezonra a Holiday Divine válogatással készültek, középpontban a mély, lilás árnyalatokkal, és sok-sok ragyogással. A termékek október végétől lesznek elérhetőek.

IsaDora Holiday Divine

IsaDora Holiday Divine
IsaDora Holiday Divine

IsaDora Holiday Divine

IsaDora Holiday Divine

 IsaDora Holiday DivineIsaDora Holiday Divine

Az én kedvencem egyértelműen a paletta, de a folyékony rúzsok is izgalmasak, a bordó lakkok pedig mindig könnyen elcsábítanak. :)

IsaDora Blush&Glow

Blush&Glow

A nagyon aktuális, trendközpontú Blush&Glow kiadást már megtaláljátok a parfümériákban, olyannyira, hogy néhány darabról már több blogon is olvashattatok részletes véleményt.
IsaDora Blush&Glow

IsaDora Blush&GlowIsaDora Blush&Glow
Egyértelműen az első képen látható Prisma Wheel highlighter összeállítás és stick a favoritom, igazán különleges darabok, ugyanakkor a stiftet a mindennapi sminkem részeként is el tudom képzelni.

IsaDora Foundation Color Blender

Foundation Color Blender

Az alapozó színét módosító folyadékok egyre több márkánál bukkannak fel, azonban én extra világos bőr ide, extra világos bőr oda, eddig még egyet sem mertem megvásárolni, mert féltem a minőségüktől. Az IsaDora cseppjei nagyon ígéretesek, és alapozókat, illetve egy klassz szivacsot is javasolnak hozzá.

IsaDora Foundation Color Blender

IsaDora Foundation Color Blender
IsaDora Foundation Color Blender
A cseppek novembertől lesznek elérhetőek, könnyen előfordulhat, hogy a világos változatot beszerzem, de a blenderről is csupa jót hallottam. Az alapozó eldolgozásához nekem ezek az eszközök váltak be leginkább, úgyhogy megtörténhet, hogy fogtok még olvasni róla a blogon.

IsaDora Natural Matt Oil Free Foundation

Natural Matt Oil Free Foundation
Új, olajmentes alapozó is érkezik októberben, kifényesedésre hajlamos bőrűek előnyben! :) Az arcpermettel kombinálva ráadásul a tartós hatás is garantáltnak tűnik.
 
IsaDora Natural Matt Oil Free FoundationIsaDora Natural Matt Oil Free Foundation
IsaDora Natural Matt Oil Free Foundation
IsaDora Iconic Nails

Iconic Nails


IsaDora Iconic Nails

Az IsaDora Wonder Nail lakkjai a kedvenceim közé tartoznak, és ezt úgy mondom, hogy szinte az összes létező körömlakkfajtát kipróbáltam. Ecset, állag és színválaszték szempontjából is kiemelkednek. 
A kilenc telt, őszi-téli színárnyalat mellé most egy piros tónusú fedőlakkot ajánlanak, amitől még izgalmasabb, belülről ragyogó finist kapnak az alapszínek. A lakkok mindegyike már elérhető a Douglas parfümériákban.

Hogy tetszenek az IsaDora újdonságai? :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: