Balea,

Nyárutó a Baleával

szeptember 15, 2017 Arabella 0 Comments

Balea

Utólagos engedelmetekkel itt az utolsó nyári hangulatú bejegyzés (most már tényleg az utolsó. :) ), ezt még muszáj megosztanom veletek, mert két nagy kedvencem is szerepel benne, és szerencsére még mind elérhető. Viszont ez már nem lesz így sokáig, úgyhogy ha megtetszik valami, siessetek!

Balea Bahamas Dream

Bahamas Dream limitált kiadás

Balea Bahamas Dream

Balea Bahamas Dream

A nyári tusfürdők közül talán ez a legnépszerűbb, ami nem is csoda: a kókusz a klasszikus vonalat erősíti, ugyanakkor némi frangipáni virágtól mégsem válik soha, egyetlen pillanatra sem művivé. Hígabb, de mégis géles állagú a rózsaszín folyadék, az én bőrömet nem szárítja, viszont kissé túl gyors tempóban fogy.

Balea Bahamas Dream

Balea Bahamas Dream

A testápoló illata hajszállal talán édeskésebb, mint a tusfürdőé, de ha az tetszett, ezt is szeretni fogod. :) Az állaga krémes, de mégis könnyed, két-három perc múltán nyom nélkül beszívja a bőr. Igaz, ezért cserébe nem a legkomolyabb a tápláló hatása, száraz bőrre kevés, viszont normálra tökéletes.

Balea Bahamas Dream
Az én egyértelmű kedvencem ebből a családból a testpermet, mert ez az illatvilág testpermetként tud igazán jól érvényesülni. Kellemesen, édesen körülölel, mégis frissít - ha idén már nem is használnád, ha találsz még belőle, akár jövő évi tartaléknak is érdemes venni belőle egyet.

Mivel testpermet, nyilván gyorsan, 2-3 óra múltán elillan, azonban még rendszeres használat mellett sem fogy gyorsan.

Balea Jamaica Vibes tusfürdő

Jamaica Vibes tusfürdő

Balea Jamaica Vibes tusfürdő
Az ananásszal hadilábon állok: enni nagyon szeretem, viszont az ananászos kozmetikumok esetén szinte kivétel nélkül érzek egy szúrós, kellemetlen mellékillatot, ezért inkább kerülöm őket. Nagyon sokáig úgy tűnt, hogy ez a tusfürdő lesz a kivétel: a flakon feléig az illatát és az élénksárga színét egyaránt szerettem... aztán maradt a színe.
Most már ezen is érzem a kesernyés, szúrós jelleget, ha neked más ananászos holmival nem volt gondod, valószínűleg ezzel sem lesz, de nálam elmúlt a szerelem.

Balea Viva Cuba tusfürdő

Viva Cuba tusfürdő

Balea Viva Cuba tusfürdő

Ha követtek Instagramon, akkor már tudjátok, hogy mi a helyzet ezzel a tusfürdővel... vagyis csak részben. Ott még azt láthattátok, hogy két tartalék flakont vettem, de ez azóta megsokszorozódott. 

Teljesen elvarázsolt ez a kékség, enyhén maszkulin, mégis virágos tengerillata van, maga a frissesség. Azonban mégsem csak egy friss illat, hanem vibráló és örvénylő. Ráadásul sűrűbb a másik kettőnél, így tovább tart, és a bőrömön is több órán keresztül érezhető az illata.

Ha csak egyetlen tusfürdőt próbálnál ki, ez legyen az!

Balea Sommerliebe radírozó tusfürdő

Sommerliebe radírozó tusfürdő

Balea Sommerliebe radírozó tusfürdő

Ezt a tusfürdőt Kaminak köszönhetem, ő hívta fel rá a figyelmet Insta történetben. Dinnyés illata van, és ez úgy értendő, hogy sárgadinnyés és görögdinnyés egyszerre. Egyszerű dolognak tűnik, az is, mégis fantasztikus, és mégsem jutott eddig eszébe senkinek.

Sűrű, tömör állaga van, nem folyik ki a tenyeremből, és éppen ez kell ahhoz, hogy a dörzsölő hatása is érvényesüljön. Igaz, hozzá kell tennem, természetesen közel sem olyan hatékony, mint egy normál testradír. Én főleg szőrtelenítés után szeretem használni, olyankor kész megváltás. :)

Amiket nagyon jó szívvel ajánlok: a Bahamas Dream testpermet, a Viva Cuba tusfürdő és a Sommerlibe radírozó tusfürdő, ezek biztos, hogy jövőre is jó szolgálatot tesznek majd.


Mi a kedvenced a Balea-tól? :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: