ColourPop,

Az első ColourPop Lippie Stix-em

szeptember 14, 2017 Arabella 4 Comments

ColourPop Lippie Stix Brink

A ColourPop először a Lippie Stix-eivel bűvölt el: különleges kis rúzsok sokféle finissel és gyönyörű színekben. Biztos voltam benne, hogy ha valaha rendelni fogok, elsősorban ezek közül válogatok majd. Ehhez képest amikor ténylegesen eljött a rendelés ideje, csak egyet mertem bedobni a kosaramba, azt is vonakodva, mert egyre több, számomra hiteles forrás szerint az élénk és a sötét színek hajlamosak szétszaladni.

Maradtak hát a természetesek, azokkal pedig pont hadilábon állok: így végül egyedül a Brink-et rendeltem meg.

ColourPop Lippie Stix Brink

ColourPop Lippie Stix Brink

ColourPop Lippie Stix Brink

A karcsú, mindösszesen egy grammnyi rúzst tartalmazó tok egy keskeny dobozkában érkezik, a holografikus feliratokkal nagyon mutatós. :)
ColourPop Lippie Stix Brink

ColourPop Lippie Stix Brink

Nekem az abszolút kedvencem a klasszikus rúzskiszerelés, elegáns, és számomra pont ugyanolyan könnyű dolgozni vele, mint a ferdén vágott vagy keskenyebb darabokkal, ugyanakkor... a különlegességek mégis csábítanak. 

A Lippie Stix kellően könnyen nyílik, de kattanással, jól záródik. A kialakítása indokolatlanul hosszú, és számomra kissé túl keskeny maga a rúzs, de így is tudok bánni vele.

ColourPop Lippie Stix Brink

ColourPop Lippie Stix Brink

Az illata és az állaga egy az egyben olyan, mint a MAC rúzsoké: cukorkás, vaníliás illat, és először keményebb, de hőre nagyon gyorsan lágyuló formula.

A Brink fantázianeve telitalálat... ugyanis tényleg minden színnek a határán van: akad benne egy kevés pirosasság, nude, de mégsem, rózsaszínes, viszont közben mégis barnás. Egyszerre minden és semmi, abszolút megfoghatatlan.
Elméletileg egy matt árnyalatról van szó, azonban ahogy a képeken is láthatjátok, inkább krémszerű ez. 

ColourPop Lippie Stix Brink

Rajtam leginkább a barnás oldala érvényesül, nem rossz, nem rossz, de tagadhatatlan, hogy nem az én színem. Arra viszont pont jó, hogy belekóstoljak vele a barnás trendbe.

Egyetlen áthúzás a teljes fedés eléréséhez nem elegendő, viselni ugyanakkor nagyon kényelmes, semmi matt, száraz érzet. Ennek megfelelően a tartóssága is átlagos, nem ez lesz az a rúzs, ami egy komplett étkezés túlél, de öt-hat órán keresztül szépen tart, és egy pohár üdítőt vagy néhány falatot gond nélkül átvészel. 


Az az igazság, hogy ez a rúzs szigorúan nézve nem tud túl sokat. A külseje egyedi, ez igaz, az is, hogy formula és illat tekintetében hajaz a MAC darabjaira, viszont nagyon kis mennyiséget kapunk a pénzünkért, és nincs igazán kiemelkedő tulajdonsága. Lehet, hogy csak azért, mert olyan sokaknál láttam, és olyan sokáig vágyakoztam rá, de én mégis szeretem. Olyannyira, hogy fogok még más árnyalatokkal is próbálkozni, azonban nem feltétlenül mondanám, hogy vegyetek belőle. Inkább a Blotted Lip-ekből, de azokról egy másik bejegyzésben mesélek majd. :)


Próbáltad már a ColourPop Lippie Stix-eket?

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Mikor az első Lippiemet rendeltem ez és a Cookie árnyalat között vacilláltam nagyon sokat. Végül utóbbit vettem meg, de ő is kívánságlistás maradt. :)
  Két árnyalatom van, a Cookie mellett még egy nagyon élénk neon pink, de azt annyira nem szeretem, mert eléggé szárat, pedig nekem abszolút nem szokott kiszáradni a szám még télen sem.
  Télre biztosan fogok rendelni a sötétebb színek közül is. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Engem ez szerencsére nem szárít, de el tudom képzelni, hogy finisfüggő.
   Én is akarok majd a sötétebb/piros színek közül kipróbálni legalább egyet, most a Goldie tűnik a befutónak. :)

   Törlés
 2. A megjelenése óta vonz a Lippe Stix, annyira tetszik a neve és a csomagolása.
  Az első CP rendelésem még mindig érik, főleg, hogy a dm-ben is megjelentek a hasonló csomagolású darabok, és most a te véleményed miatt sem sietek a rendeléssel. Majd, ha lesz valami szuper kis akció... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, igen, igen, engem is a neve és a csomagolása szédített el. :)

   Jobban megéri a Super Shock szemfestékekből rendelni, azok tényleg egyedülállóak, szerintem nagyon szeretnéd őket. Illetve a Blotted Lip rúzsok is csodásak... a Deja Vu árnyalat legalábbis biztosan.
   Ez a Lippie sem rossz, egynek teljesen jó, csak nem is olyan extra, mint hittem.

   Törlés