Avon,

SOS nyári körömlakk

július 10, 2017 Arabella 2 Comments


A matt lakkok kétesélyesek: ha szerencsés vagy, szuper darab, ami tökéletesen működik, ha nem, és sajnos erre van a nagyobb esély, akkor legalább egy olyan hibája van, ami használhatatlanná teszi.

Avon Electric Dancer

Az Avon Mark körömlakkjaival eddig csupa jó tapasztalataim voltak, a gélhatású vonal fedőlakkja a kedvencem, most pedig a Nail Style Studio szatén matt finisű lakkjai közül kaptam egyet, az Electric Dancer árnyalatot ajándékba. 

Eleinte tartottam tőle, plusz a pink lakkok sem a legnagyobb gyengéim, de azért persze kipróbáltam. :)

Avon Electric Dancer

Avon Electric Dancer

Avon Electric Dancer

Elegáns fekete dobozka, letisztult dizájnú üveg, pont jó, de az én kedvencem az ecset, mert ezzel a széles, lapított és rugalmas megoldással tudok a legkönnyebben körmöt festeni.

Avon Electric Dancer

Avon Electric Dancer

A matt lakkokat nehéz fotózni, a neonokat is, ez pedig egyszerre mindkettő... a valóságban sokkal szebb. :)

Élénk, középtónusú pink, igazán feltűnő árnyalat, ráadásul a napbarnított bőrt kiemeli, a haloványat pedig bronzossá teszi.

Nagyon, tényleg nagyon egyszerű felkenni, minimális kézügyesség vagy gyakorlottság sem kell hozzá. Az állaga tökéletes, nem sűrű, de nem is folyik el, éppen oda kerül, ahol a helye van. Két rétegben fed, és jó (!)  matt lakkhoz híven villámgyorsan szárad. 

Pluszban még tartós is, rajtam négy napig kopásnak nyoma sincs.

Avon Electric Dancer

Avon Electric Dancer

Avon Electric Dancer

A pink nem a kedvenc színem, soha nem is lesz az, de el kell ismernem, hogy van ebben az árnyalatban valami. A fesztiválok már-már közhelyes szabadságérzete, a hűs, gyümölcsös limonádé íze, egy strandon eltöltött nap minden pillanata... instant, nagybetűs NYÁR.

Ráadásul ez az a lakk, amit bármikor előkaphatsz: ha mindjárt indulnod kell, ha tudod, hogy tíz perc múlva már aludni fogsz... mindig tökéletesen és gyorsan bevethető. Nem fogod elrontani a manikűrt, nem fogsz belenyúlni, nem lesz párnanyomos. 
Ha gyorsan kell valami szép, valami nagyon aktuális, akkor én ezzel lakkozok - nem véletlenül láthattátok rajtam mostanában olyan sokszor. :)


Melyik a kedvenc nyári körömlakkod?

Ui.: A piros Miss Drama árnyalatot mindenképp megnézem még magamnak. :)

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

 1. Nagyon kellemes szín, el sem hiszem, hogy ennyire tartós!
  Nincs kedvencem, mindig mást kenek fel, mostanában főleg pirosat, barackot.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rajtam meglepően sokáig bírja, és összességében csak egy matt lakk van, ami ennyire bevált. (Egy piros Golden Rose.) :)

   Törlés