arcápolás,

Kíméletes arctisztítót keresel?

július 07, 2017 Arabella 0 Comments


Klasszikus értelemben véve nem érzékeny a bőröm, mégsem mindegy, milyen arcápolókat használok, különösen tisztításra. Mivel extrán hajlamos vagyok a kiszáradásra, messziről kerülnöm kell mindent, ami száríthat, különben rövid időn belül látható és érezhető nyomai lesznek.

Yves Rocher Sensitive Végétal

Azt már sikerült kitapasztalnom, hogy a géles, habos arclemosókat jobb kerülnöm, helyettük a balzsamos, krémes verziók az ideálisak számomra. Igen ám, csakhogy hiába ebbe az irányba haladt a kozmetikai ipar az elmúlt években, még mindig alig találni ilyet, különösen elérhető áron. 

Egy jól bevált darabom szerencsére van, egy másikat viszont kivontak a forgalomból: reméltem, hogy az Yves Rocher Sensitive Végétal arclemosó krém lesz a tökéletes utód. :)

Yves Rocher Sensitive Végétal

Yves Rocher Sensitive Végétal

A tubus arányai és színei modernek, letisztultak, a kupak pedig jól zár, ráadásul 25%-ban újrahasznosított műanyagot tartalmaz - plusz pont a környezetbarát anyagfelhasználásért.

Yves Rocher Sensitive Végétal

Nem szoktam az összetevőlistát figyelni, de számotokra talán hasznos lehet: nincs benne szulfát, illatanyag, alkohol, színezék, ásványi olaj és parabén.

Az összetevők miatt nagyon, nagyon-nagyon minimális púderes illata van, az állaga pedig engem meglepett. Hivatalosan krém, de attól sokkal lágyabb, könnyedebb... jobban illik rá a balzsam megnevezés. Kifejezetten könnyen elteríthető, így kis adag is elegendő belőle, a képen látható mennyiség két lemosáshoz is sok. :)

És hogy mit tud? Egy komolyabb sminket nem szed le maradéktalanul, de nem is az a dolga. Minimális festékkel megbirkózik, és a szennyeződések eltávolítását megoldja, méghozzá kíméletesen. Amióta megvan, minden este ezt használom, és szárazság sehol. Tényleg nem szárít. 
Egyszerű dolog, mégis ritka, és számomra pont ez a legfontosabb. 

Szeretem, ez nem is kérdés, mostantól két jól bevált arclemosóm van, és végre váltogathatom őket! :)

Melyik a kedvenc arclemosód?

* A terméket tesztelésre kaptam.

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: