piros,

A tökéletes nyári piros

július 02, 2017 Arabella 0 Comments


A piros rúzshoz számomra nem kell alkalom, jöhet bármikor, de nem bármikor bármilyen. Nyáron elsősorban a könnyed, fényes formulákat szeretem, és lehetőleg vagy klasszikus piros árnyalatban, vagy attól világosabb, élénk változatban.

Yves Rocher Rouge Vertige


Ezzel egy baj van: a világos, és főleg a narancsos pirosak nem mindegyike előnyös rajtam, viszont néhány éve megtaláltam azt az árnyalatot, ami tökéletes. Persze kivonták a forgalomból, úgyhogy utánpótlást kellett keresnem: az Yves Rocher újdonságának személyében pedig meg is lett az legújabb nyári rúzsom.

Yves Rocher Rouge Vertige

Yves Rocher Rouge Vertige

A Rouge Vertige - magyarítva szédítő rúzs - család a korábbi, ehhez hasonlóan cseresznyemagolajjal dúsított rúzsok utódja. A megújult formula május óta megtalálható a márkaboltokban, és három, eltérő tulajdonságokkal rendelkező vonalból áll: csillogó, szatén és gyöngyház. Az én árnyalatom a 18-as Rouge groseille a csillogó változatból, lássuk, mit tud. :)

Yves Rocher Rouge Vertige

A tok majdnem klasszikus, de csak majdnem: a keskenyebb alsó rész csempész bele egy kis izgalmat. Emellett jól záródik, és a tetején lévő logó is tetszik.

Yves Rocher Rouge Vertige

Az egyetlen dolog, amivel nem vagyok teljesen kibékülve, az az illata. Van benne némi gyümölcsösség, de inkább csak erőteljes rúzsillat.

Az állaga kifejezetten könnyed és balzsamos jellegű, számomra sokkal kényelmesebb viselet, mint a matt változatok többsége. És ha már finis: érdekes módon kitekerve szinte mattnak hat, de az ajkakon már természetesen nem az, egyértelműen vizes fényű.

Yves Rocher Rouge Vertige

Kissé áttetsző, világos, narancsba hajló piros, de úgy, hogy közben egy kis hűvös tónus is van benne. A fedése építhető, az alábbi képeken a legenyhébben feltéve láthatjátok, de az oldalsávban lévő fotón is ez van rajtam, és ott már a látványosabb oldala érvényesül. :)

Yves Rocher Rouge Vertige

A könnyedségének megfelelően természetesen nem ez a legtartósabb ajakszín valaha, étkezés után javítani kell, de cserébe nem is szárít, sőt, meg merem kockáztatni, hogy valamelyest táplál.

Nem véletlenül szerepelt a júniusi kedvencek között, míg tavaly nyáron a színezett ajakolajoktól nem tudtam elszakadni, addig idén ez lesz a nyári sminkem fő eleme.


Próbáltatok már valamit az Yves Rocher-től? :)

* A terméket tesztelésre kaptam.

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: