ColourPop,

ColourPop Ultra Blotted folyékony rúzsok

június 08, 2017 Arabella 5 Comments


Hiába szól jelenleg minden a beauty világban a folyékony rúzsokról, a legtöbb még mindig nem az igazi: a tartós és mattra száradó finis szinte mindig együtt jár a száraz, nehéz érzettel, azt pedig csak egy bizonyos mértékig tudom tolerálni, így számomra sajnos sok kerülendő.
ColourPop Ultra Blotted Lip

A ColourPop Ultra Blotted Lip-ek viszont könnyed érzetet ígérnek, ezen felül érintésállóságot, matt finist és áttetsző fedést. Nyárra ettől jobbat elképzelni sem tudok, úgyhogy az ingyenes szállítási akciót kihasználva hármat is választottam.

ColourPop Ultra Blotted Lip

ColourPop Ultra Blotted Lip

A csomagolás a márkától megszokott: fehér doboz holografikus felirattal, azon belül egyszerű tubus mutatós, szintén holo logóval és króm kupakkal. Semmi fölösleges díszítés, de mégis esztétikus és kézbe véve sem túlontúl könnyed.

ColourPop Ultra Blotted Lip

Az applikátoruk klasszikus formájú, viszont valamivel kisebb az átlagosnál, és minimálisan bolyhosabb is. Ennek ellenére nagyon könnyű vele dolgozni, számomra tökéletes.

Mielőtt egyenként a színekre térnénk, le kell szögeznem valamit: a minimális áttetszőség miatt az általam próbált árnyalatok élesben használva valamelyest eltérnek a várttól, plusz a természetes ajakszín is befolyásolja, hogy végül melyik hogyan fog mutatni.

ColourPop Ultra Blotted Lip Doozy

Doozy

ColourPop Ultra Blotted Lip Doozy

ColourPop Ultra Blotted Lip Doozy

A Doozy-től valamelyest tartottam, többször be- és kitettem a kosaramból, mert nem vagyok a natúr színek legnagyobb barátja, a tubusában viszont igencsak annak tűnik. Nem túl világos, de egy piszkos, szinte mályvás nude, ehhez képest felkenve majdnem pirosba hajlik.

ColourPop Ultra Blotted Lip Doozy

Nagyon-nagyon jót tesz neki ez a pirosasság, különlegesebb így. :) Megmarad a természetes vonalon, de nem a hagyományos nude, hanem a "szám színe, csak szebb" irányban, véletlenül sem fog sápasztani.

ColourPop Ultra Blotted Lip Cherry on Top

Cherry on Top

ColourPop Ultra Blotted Lip Cherry on Top

ColourPop Ultra Blotted Lip Cherry on Top

Erről az árnyalatról vegyes véleményeket olvastam, és azt kell mondanom, nem alaptalanul, én mégis szeretem. A tubusban még vörösesbarnának tűnik, de figyeljétek csak, milyen az applikátor! Bizony, ebből lila lesz.

ColourPop Ultra Blotted Lip Cherry on Top

Világos bőrre feltéve ráadásul egyenetlen, a három közül egyedül ez hajlamos foltosodni. Viszont egyáltalán nem menthetetlen: az én sötét ajkaim adnak neki egy kis pirosas alapszínt, vagy ha úgy tetszik, ez tesz egy kis lilásságot a szám színéhez... és úgy már isteni. Teljes arcos képek a bejegyzés végén. :)

ColourPop Ultra Blotted Lip Out of Beach

Out of Beach

ColourPop Ultra Blotted Lip Out of Beach

ColourPop Ultra Blotted Lip Out of Beach

Igazi élénk, pinkes korall, tökéletes nyári szín, ez, egy kis bronzosító és szempillaspirál, és kész is a klasszikus nyári smink.

ColourPop Ultra Blotted Lip Out of Beach

Önmagában hű a tubusban lévő árnyalathoz, azonban felkenve rajtam szinte naranccsá válik - nyilván az elég pigmentált ajkaim miatt. :)

Lássuk akkor élesben, balról jobbra:
Doozy, Cherry on Top, Out of Beach

ColourPop Ultra Blotted Lip

(Katt jobb egérgombbal, kép megjelenítése, és megnő!)

A formulájuk és a tartósságuk megegyezik: valóban nagyon könnyedek, kifejezetten vékony rétegben is használhatóak, építeni én nem szeretem őket. Egy rétegben használva a száradást követő 3-4 percben még érezhető, hogy van valami a számon, de utána érzetre majdnem olyan, mintha nem sminkeltem volna. 

A finisük tényleg matt, azonban a saját ajakszínnel egyesülve mégis természetesek tudnak maradni, a Doozy-ra ez különösen igaz. :) Szerencsére egyáltalán nem szárítanak, és ha még engem sem, akkor tényleg nem, ugyanakkor meglepően tartósak. Nem hagynak nyomot a poháron, evés-ivás nélkül szerintem bármeddig bírnák, az ivást teljes mértékben tolerálják, és az óvatos étkezés sem tesz kárt bennük. 

Azok számára, akik az extra pigmentált, feltűnően matt ajkakat szeretik, nem az Ultra Blotted Lip-ek lesznek a tökéletesek, viszont ha a könnyed érzet és a természetesség a cél, akkor szuper választás ez a család!

Próbáltál már valamit a ColourPop-tól? :)

Ajánlom Neked

5 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. Amikor volt ez az ingyenes szállítás én is nézegettem, de nekem a csomagolása olyan olcsó hatást keltő, mint amiket a magazinok mellé csomagolnak. Így végül nem rendeltem, pedig az első kettő nagyon tetszik rajtad. Bár az is igaz, hogy így is rengeteg szájkencém van és kellett valami indok, amivel lebeszéltem magam róla.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de képeken tényleg nem néz ki olyan jól a tubus, mint élőben, pedig úgy több, mint korrekt. Ha legközelebb összefutunk, majd elviszek egyet. :)

   Törlés
 3. Mindegyik nagyon jól áll. :) Én nagyon szeretem a Colourpop termékeit, már háromszor rendeltem tőlük. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Én most rendeltem először, igaz, rögtön egyből többször, de biztos, hogy nem utoljára, mert én is nagyon megszerettem a dolgaikat. :)

   Törlés