ajakápoló,

A hétköznapi sminkem - Blistex Lip Brillance

május 12, 2017 Arabella 2 Comments


Újabban reggelente rutinszerűen sminkelek - jóformán ugyanazokat a termékeket használom, és azokat is ugyanúgy. Ez beauty blogger szemszögből nem a legjobb, másból viszont nem is rossz, hiszen így készülök el a leggyorsabban.

A kivételt az ajakszínek jelentik, mert azokat gyakran váltogatom, de ha még reggel nem is a Blistex-ért nyúlok, nap közben szinte mindig előkerül.


Korábban már próbáltam néhány ajakápolót a márkától, és bár nem voltak rosszak, a kedvenceim sem lettek. A Lip Brillance verzió esetén viszont Fruzsi egy korábbi posztájval már elültette a bogarat a fülembe, ugyanis azt írta, hogy nem előnytelenül világos és gyöngyházfényű, hanem egy sötétebb, természetes ajakszín. 

Ennek köszönhetően amikor megújult a csomagolása, és lehetőség adódott a kipróbálására, nem sokáig haboztam, és még jó, hogy nem! :)Komoly, funkcionális probléma nincs a külsejével, talán lehetne kicsit erősebb műanyagból, de jól záródik, kifelé és befelé egyaránt tekerhető. Rendben van, azonban továbbra sem ez a legnagyobb erőssége.


Az illata gyümölcsös, de nem az édesebb, inkább a fanyarabb fajtából. Az állaga sem a szokott: kitekerve még keményebb, azonban az ajkakon már könnyen siklik, viselés közben pedig kifejezetten kellemes. Nem mászkálósan krémes, de nem is ragad.


Felkenve nyoma sincs csillámoknak, csak egy mélyebb, melegebb rózsaszín árnyalat marad, ami enyhén áttetsző, így a száj természetes színét is engedi érvényesülni - legfeljebb kicsit erősít rajta. 

Élesben, gyors minimálsmink részeként:


Megelőzésre, minimális szárazságra tökéletes, a komolyabb kicserepesedést már nem hozza helyre, azonban érdekes módon ideiglenesen szebbnek mutatja. 

Nem mondom azt, hogy forradalmi újdonság ez az ajakápoló, de van két olyan tulajdonsága, ami számomra nagyon szerethetővé tette: egyrészt tükör nélkül, villámsebességgel, bárhol-bármikor fel tudom kenni, másrészt bármilyen más rúzs után, amikor az már félig-meddig lekopott, ez az, amire számíthatok. 

Ha a piros rúzsom megadja magát az ebédnél, és már csak a körvonalon vagy a redőkben marad meg, miután ezzel átmegyek rajta, egységesíti a felületet. Ha egy matt, folyékony rúzs kiszárítja a számat, ezzel át tudom vészelni a napot - és akkor is, ha épp nincs kedvem bíbelődni egy problámásabb kence javítgatásával. 
 
Kedvences bejegyzésben is szerepelt már, úgyhogy nem árulok el titkot azzal, hogy megszerettem. Én bátran ajánlom, igazi táskába dobós, biztonsági darab. :)


* A terméket tesztelésre kaptam, de semmilyen más kötelezettséget nem vállaltam.

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

  1. Hol lehet venni és mennyibe kerül?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyan élőben már megbeszéltük, de válaszolok itt is, hátha másnak hasznos lesz: Rossmann, DM, Müller, Auchan, 500 és ezer forint között kell legyen, a Krémmánia szerint kereken 500. :)

      Törlés