csacsogós

Interjú Renivel, a Reni Beauty and Fashion Blog írójával

április 10, 2017 Arabella 0 Comments

Néhány hete azzal keresett meg Reni, hogy szeretné, ha kollaborálnánk egy interjú-poszt erejéig, és mivel nagyon ígéretesnek tartom a blogját (Reni Beauty and Fashion), örömmel mondtam igent rá. 

Ebben a bejegyzésben Reni válaszol azokra a kérdésekre, amelyeket én tettem fel neki, nála pedig az én válaszaimat olvashatjátok. :)


1.  Mi motivált arra, hogy elkezdj blogolni?
Elsősorban a barátomat szeretném megemlíteni, hiszen Ő volt az aki legelőször tudott arról, hogy blogot szeretnék indítani és teljes mértékben támogatott, olyannyira, hogy vele készítettem el a blog legelső design-ját és persze a mostanit is. Anyukám is támogatott amikor elmondtam neki, hogy én ezt szeretném csinálni. A mai napig, ha történik valami a blogon, akár egy kedves komment vagy akár egy nagyobb oldalmegjelenítés van akkor egyből nagy örömmel újságolom el Nekik.
Volt még egy tényező ami motivált a blog elkezdésére, méghozzá a többi blogger és a youtube videók. Láttam, hogy milyen minőségi dolgokat készítenek a bloggerek és youtuberek, ami nagyon megtetszett és úgy gondoltam én is belevágok.

2. Hogy érzed, mi a blogod legnagyobb erőssége, mi az, ami egyedivé teszi az oldaladat?

Próbálok mind a tartalom és a fényképek készítésénél is a maximumot kihozni magamból. Talán amit kitudnék emelni, azok a képek lennének, hiszen azzal tényleg nagyon sokat foglalkozok.
Amikor elindítottam a blogom, akkor tudtam, hogy szeretnék valami olyanról is írni ami egyedi és még nem láttam másnál, így egyedibb blogot tudok varázsolni. Ekkor született meg a „Jó ha tudod” sorozatom, ami mostanában kicsit lappang, de újra szeretném friss tartalmakkal felruházni.

3. Hogyan látod magadat és a blogodat egy év múlva?
1 év múlva ilyenkor lesz kb a blog 2 éves. Nem szeretnék számokat írni, hiszen nekem ennél többet ér egy olvasó kommentje, vagy visszajelzése. Ezért is csinálom, a másnak apróságnak tűnő dolgok miatt marad meg mindig a motivációm.
Mivel most költözünk össze a barátommal és keresek majd munkát ezért egy év múlva úgy tudom magamat elképzelni, hogy egy stabil munkahelyen dolgozom és a párommal együtt éljük a mindennapjainkat.

4. Ha csupán egyetlen, konkrét sminkterméket ajánlhatnál mindenkinek, melyik lenne az?
Huh, nehéz csak egyet kiválasztani de úgy gondolom, hogy egy szép tekintetet meglehet koronázni egy szempillaspirállal, ami nagyon fel tudja dobni a natúr sminkünket. Ami most nálam nagy kedvenc az az Avon saját márkás Mark szempillaspirálja.

5. Melyiket tudnád jobban kihasználni: egy füstös színeket tartalmazó palettát vagy egy vörös folyékony rúzst?
Ennél a kérdésnél bajban vagyok, hiszen nehéz a választás, de talán ami közelebb áll hozzám az a füstös színeket tartalmazó paletta.


6. Nadrágot vagy szoknyát hordasz szívesebben?
Őszintén a nadrágban nagyobb a komfortérzetem és szívesebben is hordom azt, viszont ha egy alkalomadtán fel kell vennem a szoknyát akkor se esek kétségbe, csupán 1 órát állok a szekrény előtt.

7. Van olyan kozmetikum, amire nagyon vágysz?
Konkrét kozmetikum nincs, viszont szívesen vásárolnék már a Lush üzletből, annyi jót hallottam róla, illetve a The Body Shop termékeit is szívesen kipróbálnám.

8. Amikor a blogodra találtam, elsőként a képek fogtak meg. Gyönyörűek a fotóid, tudnál adni néhány tanácsot, amitől szerinted széppé válik egy kép?
Először is köszönöm szépen, nagyon sok munka van benne. Egy kép szerintem akkor szép, ha minőségi géppel van készítve a kép, illetve elvégzünk olyan szerkesztési funkciókat amelyek a képet széppé teszik, ez lehet éppen egy fényesítés vagy éppen árnyékolás attól függ. Nagyon sok múlik szerintem a részleteken is, ami alatt a kiegészítőket értem.

9. Ajánlanál néhány olyan kezdő (vagy kevesebb követővel rendelkező) blogot, amelyet nagyon szeretsz?
Az anyabőrben című blogot nagyon szeretem olvasni. Fanninak régebben volt már egy blogja, ahol elég szép számú feliratkozót tudott a magáévá, de most, hogy indult ez a blogja még nem sok feliratkozója van, így kérek mindenkit aki egy stílusos anya blogra vágyik, az nézzen be és iratkozzon fel!  http://anyaborben.blogspot.hu/

10. A blogoláson kívül milyen hobbid van?
A blogoláson kívül nagyon szeretek olvasni, bár mostanában az időm ezt nem igazán engedi, szeretek kirándulni a természetben és modellkedni.

Kattintsatok Reni blogjára az én válaszaimért! :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: