piros,

Folyékony rúzs a drogériából? - Rival de Loop

április 15, 2017 Arabella 8 Comments

Nagyon eseménydús hetem van és volt, ezért kivettem néhány nap szabadságot a blogger létemből, de pár perce rápillantottam a tesztelésre váró termékeim dobozára, és realizáltam, hogy ha nem kezdek bele máris a folyékony rúzsok véleményezésébe, soha nem fogok a végükre érni. 

Legyen az első egy pénztárcabarát darab, a Rival de Loop Crazy Matt'n'Lasting. :)


A csomagolása meglehetősen egyszerű és csak annyira minőségi, mint amennyire az árából következik, viszont jól záródik és a feliratai sem kopnak, a funkcióját ellátja. Ettől többet ezen a fronton én nem is várok. :)Az applikátora nagyon egyedi, egyszerre hosszú, lapos, széles és lekerekített, ráadásul még rugalmas is. Tudom, hogy megosztó, de az a helyzet, hogy számomra is meglepő módon nekem bevált. Olyannyira, hogy ezzel szebben, pontosabban és gyorsabban dolgozok, mint bármilyen más kialakítású applikátorral.


Enyhén édes, gyümölcsös illatosítást kapott, de érezhető, hogy emögött műanyagosság van. Az állaga egész könnyed, felkenéskor még enyhén vizes, de egy-két perc múltán megszárad.

Az én árnyalatom a 04-es XOXO, ez egy élénk, inkább meleg, semmint hideg piros. Igazi klasszikus, mégis nehéz ilyet találni, olyannyira, hogy hiába nem egy és nem két piros rúzsom van itthon, ilyen korábban még nem volt.


Folyékony rúzsoknál nálam a döntő tulajdonság az, hogy mennyire kényelmes viselni. Nos, a Rival de Loop ebből a szempontból felemásan teljesít. 

Az első két-három órában könnyed, csak minimálisan érezhető, hogy van valami az ajkamon. Aztán bekövetkezik az, ami engem a lehető legjobban zavar: vastag, a számra kötő rétegnek érzem, amitől minél gyorsabban meg akarok szabadulni.

A tartóssága is kettős: nem kenődik el, mint a krémesebb folyékony rúzsok, ahová teszem, pontosan ott marad, a beszéd és az ivás semmilyen szempontból sem árt neki. Az evés már megviseli, és olyankor nem a legszebben kopik - a szám belső részéről eltűnik, a kontúr viszont megmarad. 


Nem írtam róla csupa pozitívumot, nem is tudom egyértelműen ajánlani, ugyanakkor arra is fel kell hívom a figyelmet, hogy ettől olcsóbban vagy ilyen áron jobb folyékony rúzst nem tudok. Kompromisszumot kell vele kötni, de közel sem használhatatlan (úgy, mint számomra a Lovely), és ha az a cél, hogy néhány étkezésmentes órára valóban matt ajkakat kapjunk olcsón, akkor egyáltalán nem rossz választás.

Ajánlom Neked

8 megjegyzés:

 1. Nekem a Forever Young van meg pár napja. (És a Lovely-tól a Nr.4-es. A Lovely száraz és full matt lesz rajtam.) A RDeL Young még órák múlva is ragad egy picit, és tényleg csúnyán kopik. De amíg szép, addig szerintem nagyon szép! ^_^ Általában nem szoktam egyébként ilyen élénk színeket viselni a számon, de ez most nagyon tetszik magamon. Drágább folyékony rúzsokat még nem próbáltam.
  Neked pedig nagyon jól áll ez a szín, olyan vagy vele, mint a mesebeli Hófehérke: "bőre, mint a hó, ajka, mint a vér, haja, akár az ében".

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Amíg szép, addig szerintem is nagyon szép, csak így nem merem bármikor, bárhová viselni. :)
   Köszönöm szépen, kedves vagy, örülök, hogy tetszik rajtam! :)

   Törlés
 2. Érdekes módon, rólam a Pupa is belülről kifelé kopik úgy, hogy a kontúr marad, pedig 3x annyiba kerül, mint a RDL.

  Nagyon jól áll neked ez a szín, remélem a kopás ellenére is sokat viseled! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Pupa rajtam szintén az étkezést nem bírja, viszont az akkor sem kopik, hanem kenődik mindenfelé. :/

   Köszi, nem mondom, hogy túl gyakran veszem elő, de azért nem is porosodik. :)

   Törlés
 3. Nagyon jól áll. Hát igen, ennyi pénzért ez reális minőség.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :)
   Ennyiért tényleg nem lehet többet várni, de azért szerencsére ettől drágábban, ugyanakkor nem horror áron is van kifejezetten jó. :)

   Törlés
 4. Érdekes, rajtam a Pupa általában kenődik, néha viszont kopik. Gondolom a felvitt mennyiség a kulcsa a kérdésnek. Viszont, ami pofátlanság a Pupában (annak ellenére, hogy még így is imádom!), hogy lemoshatatlan.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valóban lehet a kulcs a mennyiség, bár rajtam eddig minden alkalommal elkenődött. De nem véletlenül nem volt még teszt róla, próbálgatnom kell még. :)

   Törlés