Avon,

Frissítő spa-élmény otthon

március 17, 2017 Arabella 2 Comments


A tavasz a frissesség szinonimája is lehetne, de sajnos vele együtt jár a fáradtság is, illetve esetemben a túlterheltség. Ennek az ellensúlyozására kell valami, ami visszabillent, ráadásul lehetőleg olyan dolog, ami nem szakít ki sok időt a napomból. Így alakult ki az a szokásom, hogy az esti rutinomat alkalmanként kibővítem mini spa-élménnyé. :)


A testápolás alfája nálam a radírozás - ez az, ami azonnal és a legintenzívebben felfrissít, ráadásul a többi lépés hatékonyságát is növeli.

A legnagyobb kedvencem a Garnier Oil Beauty radír, de annak édeskés, gazdag illata van, a Fruttini My Rebellion is Kiwi sokkal inkább felüdít.

Keverd ki ránctalanító krémed házilag! Kattints a cikkért!


A tusolóhabok az új mániáim, mert amellett, hogy nyilvánvalóan tisztítanak, élménnyé teszik a zuhanyzást, ami egyébként is a napjaim része lenne, így viszont móka-faktor is van benne. :)

A két új illatvariációt is kedvelem, de kíváncsi lettem a citrusos változatra is, és azt kell mondanom, hogy egyáltalán nem rossz, pedig a citrusokkal általában nem vagyok jóban.


A testápolót sokszor elhanyagolom, mert időigényes, viszont a komfortérzethez a rugalmas, puha bőr is hozzátartozik. Ahogy a radírnál és a tusfürdőnél, úgy ennél a pontnál is a könnyedebb illatokkal igyekszem tavaszi hangulatot idézni, most épp az Avon Nutra Effects tégelyes változatát kenegetem. 

Ez bár állagát tekintve nem túl nehéz, de kellően tápláló hatású, és csak enyhe, növényes illata van.


Elsőként mindig a lábam fárad el, ha ezen segítek, összességében energikusabbá válok. Így ha van időm, beiktatok némi lábradírozás is - a Balea radír teljesen korrekt erre a célra -, ez az a lépés, amitől újjászületek. 

Utána általában a Lush Lemony Fluttert használom, többször is elmondtam már, hogy számomra ez a legjobb lábkrém valaha.


Nektek miből áll az esti testápolási rutinotok? :)

* A bejegyzés megjelenését a Provident támogatta.

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

  1. Gyors zuhany, krémezés. Felírom a listámra a két Baleát, bár szerintem a fürdőhabot a gyereknek szánom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, a habot a gyerekek szerintem nagyon élveznék! Nem is értem, miért nem jöttek még ki direkt gyermekeknek való változattal. :)

      Törlés