IsaDora,

Drámai szempillák?

március 11, 2017 Arabella 6 Comments

Az IsaDora Flashing Volume szempillaspiráljáról rengeteg jót hallottam, ráadásul zömében olyasvalakitől, akinek adok a véleményére. Ennek ellenére mindig csúszott a megvásárlása - hasonlóan viszonyultam hozzá, mint az egész márkához. Tudom, hogy jók a termékeik, amiket próbáltam eddig tőlük, azok beváltak, de ha valami újra van szükségem, mindig megfeledkezem a kínálatukról.

Így ez a spirál is kimaradt az életemből, egészen addig, amíg az a bizonyos számomra kedves személy meg nem lepett vele.


A tubus egyszerű, de nagyszerű. Meglehetősen aprócska, a króm-fekete párosítás pedig egyszerre modern és elegáns.


Az első meglepetés akkor ért, amikor lecsavartam a kupakot, és szembetaláltam magam a kefével. Szilikon, keskeny és tüskés, majdnem megszokott is lehetne, viszont körülbelül feleolyan hosszú, mint az átlag. 
Ez a méret egyrészt jó, mert a legrejtettebb részekhez is oda lehet férni vele, azonban mivel közel sem olyan hosszú, mint a szemem, lehetetlen egyszerre kifesteni vele a felső pillasort. Ebből következően időigényesebb, de alaposabb munkára hivatott.

A festéknek minimális illata van, kellemesnek nem mondanám, de nem is az a fő funkciója, hogy jó illatú legyen. Az állaga se nem kifejezetten folyós, sem krémes, viszont nem is száraz: pont a három között van.

A pilláim natúran, egy réteg spirállal, majd kettővel:


A természetes állapotról tömören: a dússággal nincs gondom, viszont rövidek és túlontúl egyenesek a szempilláim, vannak olyan szögek, amelyekből szinte láthatatlanok.

Ehhez képest az első réteg elképesztően látványos, azonnal kinyitja a tekintetemet. Szétválasztásban és dúsításban nem az igazi - sőt, kicsit tapaszt is -, de gyönyörűen hosszabbít, az ívelő hatására pedig jelzőket sem találok.

A második réteg olyan sokat már nem ad hozzá az eredményhez, inkább csak jobban összeállnak tőle a szálak.

A póklábas hatástól való félelem sokakat eltántoríthat, azonban fontos valamire felhívnom a figyelmet. Nemcsak erre a spirálra, hanem az összes hasonlóra igaz, hogy a közeli képek megmutatják a szétválasztás hiányát, azonban ez a valóságban, normál távolságból nem feltűnő. Csak az, hogy látványosan hosszú és ívelt a szempilla. 

Főleg a csukott szemes oldalt nézzétek, általában megközelítőleg sincs ilyen szép ívű és hosszú szempillám:


Nem pereg, nem kenődik, sőt: tartósabb, mint szeretném, az arclemosó és a meleg víz nem oldja meg, minimum micellás víz kell az eltávolításához.

Ez az a spirál, amit egy rétegben érdemes használni, a tapasztó hatás és a kissé hosszadalmasabb felvitel visszatartó erő lehet, azonban azok számára, akik hozzám hasonlóan nem túl hangsúlyos szempillákkal rendelkeznek, az eleve kevés megoldás közül ez az egyik legjobb.

A sietős reggeleken nem biztos, hogy ez után fogok nyúlni, de ha kicsit is több időm marad a sminkelésre, ezt fogom elővenni. :)

Próbáltatok már valamit az IsaDora-tól?

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. ó, hát örülök 😊
  én nem is próbáltam még két rétegben, mert egyben is pont azt kapom tőle, amit várok. számomra az ívelés (ráadásul tartós) a legfontosabb funkciója, mert bár hosszú és elég dús szempillám van, egyenes sajnos, ha nem ívelem valamivel, olyan, mintha nem is lenne, ezzel viszont reggeltől estig csodálkozom 😁

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm még egyszer! :)

   Fölösleges is rétegezni, egy rétegben a legjobb, csak én már rutinból mindent tesztelek két rétegben is.

   Az ívelését én is szeretem, egészen konkrétan nem értem, hogy göndörítő nélkül hogyan képes ilyen hatásra, viszont a hosszabbítása is meggyőzött. :)

   Törlés
 2. Ó, ez a pici kefe nagyon cuki! Meg fogom nézni, amint elfogy a jelenlegi spirálom, mert amúgy is mindig a kisebb és/vagy karcsúbb kefékkel tudom szépen kifesteni a pilláimat, a nagyokkal csak összekenem magam.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Alapvetően én is a keskenyebbeket szeretem, bár hosszabb részemről lehetne. :)

   Törlés
 3. Látszik a hatás :) Felénk nem kapható ez a márka.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem is látványos. :)
   Sajnos csak a Douglas-okban van IsaDora, de azt hiszem, már a webes felületen is elérhető a legtöbb termékük. :)

   Törlés