Bershka,

Jó rájuk pillantani

február 15, 2017 Arabella 2 Comments

Sok nagyobb lélegzetvételű poszt volt az utóbbi időben, és lesz is még a közeljövőben, most pont ezért jól esik ez a rövidebb, könnyedebb szösszenet, remélem, ti sem bánjátok. :)


Lehet, hogy ellentmond a blog létének, de én egyáltalán nem vagyok vizuális típus, olyannyira nem, hogy a látható dolgok jó ideig nem voltak hatással rám. Nem is olyan régen jöttem rá, hogy valami olyat nézni, ami tetszik, örömet okoz. Az utóbbi néhány napban ezt odáig fokoztam, hogy ha épp rossz pillanatom volt, kerestem vagy elővettem valamit, ami esztétikai feltöltődést nyújt számomra, és mindjárt jobbnak tűnt minden.


Elég sokat barangoltam mostanában a Lime Crime oldalán, ott bukkantam rá erre a sminkre. Iszonyatosan tetszik az, hogy semminek sem parancsoltak megálljt, sem az ajak, sem a szem, sem az orca nem visszafogott. Az ajakfestést magamon is bármikor viselném, a kontúr-pír-highlight is jöhetne, a szemsmink viszont nem biztos, hogy rajtam előnyös lenne, plusz a vizes hatást könnyű elszúrni, de lehet, megpróbálkozom vele egyszer.


Maradva a Lime Crime-nál: a metál folyékony rúzsaik bűvkörében élek, ha minden igaz, a Raisin Hell már úton van felém, de az Eclipse is elvarázsolt. 
A képen az utóbbi van, az egy dolog, hogy a szín és a finis elképesztő, de maga a kép is... annyira jó ízléssel kimérten dögös, hogy beleszédülök, valahányszor látom.


Szintén a matt metál őrületem miatt habarodtam bele ebbe a képbe a ColourPop 3-Way-ről, bár a fotó mindenestől csodás, tetszik a szög, a beállítás... úgy, ahogy van.


Néhány napja posztoltam a Facebookon A szépség és a szörnyeteg ihlette L'Oréal kollekciót, és bár az egész gyönyörű, ez a rúzs az, amihez mindig visszatérek. A minta cirkalmas vonalai, a piros és a kék találkozása annyira... burjánzóan telített, hogy bármeddig tudnám nézegetni.


Ennek a napszemüvegnek (Dolce&Gabbana DG 2164 058G) a képét egy sajtóanyag keretén belül kaptam. A formája és fekete-bordó összeállítás miatt már eleve garantált volt a sikere, de a lézervágott mintájától igazán különleges. Egy sötét alapon virágmintás ruhával kombinálva egyszerre nagyon olaszos és végzet asszonya hatást kelthet. :)


Mindenki épp a különféle body-kért rajong, de én eddig nem osztoztam az őrületen, aztán megláttam ezt a Bershka darabot, és egy fokkal közelebb kerültem a trendhez. Megrendelni még nem mertem, de a vállmegoldása és a fényessége tetszik, nagyon tetszik.


Az a helyzet, hogy az utóbbi néhány hétben teljesen belezúgtam az art deco és art nouveau enteriőrökbe. Hozzám a (kevésbé giccses) neobarokk elemek még mindig közelebb állnak, de összességében hihetetlenül jól esik ezt a picit más világot felfedezni.

A fenti kép a szívem egyik csücskébe költözött, a lépcsőkorlát és a csillár a mindenem, bár persze a többi részlet sincs ellenemre. Talán a színeken picit módosítanék.Kell fűznöm bármit ehhez a lépcsősorhoz? Itt is a színeken változtatnék kicsit, nekem egy sötét alapon mintás tapéta tenné tökéletessé - mondjuk az ajtó körüli falszakaszon -, plusz a felső szint ablakaira kerülhetne bársonysötétítő, de nyilván több, mint élhető így is.


Van olyan dolog/kép, aminek a nézése örömmel tölt el benneteket? :)

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

 1. Nagyon klassz válogatás volt. :)
  Azok a Lime Crime rúzsok engem is levettek a lábamról.
  Tegnap érkeztek meg a Dose of Colours matt rúzsaim, én most azokban gyönyörködöm. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, bár igazából nem is válogattam, csak összeszedtem azokat a képeket, amiket mostanában nézegetek. :)

   A Dose of Colours rúzsokról pont mostanában láttam pár tesztet, én még nem csábultam el, de szépek azok is! :)

   Törlés