Avon,

A legjobb ezüst lakkom

február 04, 2017 Arabella 6 Comments


Ha ezüst lakk, akkor az elmúlt hónapokban csak az extra különleges finisűek jöhettek szóba nálam: a holografikusak, az irizálók, esetleg a pelyhesek. Így aztán amikor az Avon karácsonyi bloggerrendezvényén kapott ajándékok között találtam egy egyszerűnek tűnő ezüst lakkot (egészen pontosan a Birthstones kollekció Diamond árnyalatát), nem különösebben keltette fel az érdeklődésemet. 

December óta csak pakolgattam a polcomon, majd néhány napja, amikor épp nem volt ötletem, hogy mivel is lakkozhatnék, arra jutottam, ideje kipróbálnom ezt, amolyan "essünk túl rajta" alapon.Az üvegcse dobozban érkezik, én az ilyen apróságokat mindig értékelem, illetve azt is, ha egy márka túl tud lépni a megszokott dizájnon. Ez az üvegforma pedig minden, csak nem hagyományos - talán már a túlontúl furcsa és az érdekes határán egyensúlyoz, de nálam még az utóbbi kategóriába kerül.

A ecsete kissé hosszabb kialakítású és lapított - pont a kedvencem.

Az a helyzet, hogy ez a lakk engem lenyűgözött. Az egy dolog, hogy a minősége kifogástalan - nem túl sűrű, de mindig csakis oda folyik, ahová kell, közel sem csíkozódik úgy, mint a hasonló árnyalatok, és még a száradása is meglehetősen gyors. Viszont ezen fölül is tud valamit: hihetetlenül látványos. 

A sok egyéb körömlakk mellett elfelejtettem, hogy a metál/foil finis milyen elképesztően mutatós, különösen, ha ezüst színnel párosul. Ez az a lakk, aminek nem kell napfény, nem kell közelről nézni, nem kell semmi, bármilyen körülmények között önmagában elég ahhoz, hogy figyelmet vonzzon magára. 

Számomra hihetetlenül modern, sőt, vagány hatása van, a megtörhetetlen, egybefüggő fémessége lenyűgöz. Még ha furcsán is hangzik, erősebbnek és magabiztosabbnak érzem magam tőle.

További pozitívuma, hogy szinte bármilyen szettel megállja a helyét, ha ez van a körmömön, reggel nem kell gondolkodnom azon, hogy vajon mit vehetek fel hozzá. Mert bármit, és azt a bármit tökéletesen kiegészíti. Ezen felül pedig még tartós is, rajtam négy napot gond nélkül kibírt, most pedig épp a következő négy napját tölti a körmeimen, mert ismét ezt kentem fel. Azt hiszem, ez mondja el a legtöbbet.

Ritkán szoktam ilyen egyértelműen nyilatkozni valamiről, de ezt a lakkot tényleg nem érdemes kihagyni, szuper minőség, mutatós, de mégis alapdarab. Én a magam részéről a kollekció piros és zöld árnyalatát szeretném még megnézni. :)

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Már csak ez az egy lakk hiányzik ebből a Birthstones kollekcióból, de mindenképp megszerzem. :) Nagyon tetszik, na meg a kedvencem az ezüst szín.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem pedig a te posztod hatására tetszett meg a Garnet és az Emerald. :) (Valójában a Peridot is, de arról próbálom lebeszélni magam.)

   Ha szereted az ezüstöt, akkor ezt tényleg kár lenne kihagyni, volt/van pár hasonlóm, azonban egy sem ennyire mutatós és könnyen kezelhető. :)

   Törlés
 2. régen is volt ilyen ezüst lakkja az AVON-nak, nekem majdnem kifogyott, és nagyon hiányzott volna :D de örülök hogy újra itt van, szebb üvegcsében :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most, hogy említed, mintha nekem is rémlene valami hasonló... biztos, hogy nekem nem volt meg, de másoknál mintha láttam volna, és ők is dicsérték. :)

   Törlés
 3. Jól néz ki, külön jó, hogy nem csíkoz!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, az szerintem is nagyon jó, sok hasonló lakkot a csíkozódás miatt nem tudok használni. :/

   Törlés