csacsogós

Rájuk figyeljetek #1

december 23, 2016 Arabella 10 Comments

Mindenkit arra bíztatok, hogy az ünnepet a szeretteivel és a szeretteire koncentrálva töltse. Én is mindig erre törekszem, de vannak holtidők, ezeknek a kitöltésére pedig tökéletes egy blogposzt elolvasása vagy egy videó megnézése.Ebben a bejegyzésben azokat a bloggereket és vloggereket mutatom meg nektek, akiket nem túl régen fedeztem fel, viszont máris a legnagyobb kedvenceim között vannak. :)


A kívánságlistás bejegyzésben említettem már nektek Amadea blogját, és amióta megismertem, ahogy van egy kis időm, az archívumát olvasgatom. 
Sajnos hajlamos vagyok arra, hogy egy megszeretett írót vagy művet az idő előrehaladtával elfeledjek, és amikor épp olvasni lenne kedvem, nem találok semmit, ami megragadna. Ezért is szuper dolog könyves blogokat olvasni, Amadea például eszembe juttatta, hogy mennyire kedvelem Gabriel García Márquez munkáit.


A legprofibb magyar youtuberek között van, minőségi tartalmat állít elő, ráadásul a személyisége is izgalmasan sokoldalú. A highlightereket és a folyékony rúzsokat bemutató videói hiánypótlóak. Sokkal-sokkal több feliratkozót érdemelne!


Blogok terén rám a képek kevésbé hatnak, a szöveg számomra az elsődleges, ezen a fronton pedig Fruzsa elképesztőt nyújt. Hibátlan pontossággal ragadja meg a termékek lényegét - pontosan azokat a tulajdonságokat fejti ki, amelyek fontosak, és a legjobb az egészben az, hogy mindezt különlegességekről teszi. Ugyanis zömében ínyencségeket sorakoztat fel. :)Niki egyaránt blogol és vlogol, sminkelésben és körömdíszítésben ugyanúgy otthon van. Bár az alkotásai nagyon színvonalasak, egy pillanatra sem válik rideg profivá, mindig érezhető, hogy egy kedves, végtelenül emberi leány van az online felület mögött.

Fedeztetek fel mostanában nagyon színvonalas blogot vagy vlogot? Ha igen, linkeljétek bátran! :)

Ajánlom Neked

10 megjegyzés:

 1. Jaj, de aranyos vagy! Ez egy szuper karácsonyi ajándék! :) Nagyon örülök, hogy tetszik neked a blogom, és a többi felfedezettedet is nagyon szeretem. :3 Viszont most nézem, hogy a címben sikerült elírnom a Justify My Love-ot. :D
  Boldog karácsonyt! ☺️💝

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még szép, hogy tetszik a blogod, zseniális! :)
   Egy elütés a legkevesebb szerintem, de gyorsan kicseréltem a képeket.
   Boldog karácsonyt neked is! :)

   Törlés
 2. fruzsát én is bírom (én edina - lakkomlakkom - révén fedeztem fel kb. egy éve), hédinke meg a szöszi kedvence, de a másik két blogot is meg fogom nézni, eléggé bízok az ízlésedben.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én azt hiszem, egy másik blogra kerestem rá, de valamiért Fruzsához jutottam el, viszont már egyáltalán nem bánom.
   Nem csodálom, hogy Szöszinek Hédinke a kedvence, az alapján, amit rajtad keresztül megtudtam róla, hasonló lehet az ízlésük. :)

   Köszönöm a bizalmat, remélem, tetszeni fognak. :)

   Törlés
 3. Köszönöm, nagyon kedves vagy!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazán nincs mit, és ez nem kedvesség kérdése volt, tényleg kedvelem a blogodat. :)
   (A bannerről sem feledkeztem el, csak annak a megvalósítása igényelni fog némi időt.)

   Törlés
 4. Nikit olvasom a felsoroltak közül, videót sajnos ritkán érek rá nézni. Új felfedezés? Nem nagyon van, egyre inkább olvasok nem beauty jellegű blogokat. Sok blogger abba is hagyja a blogolást vagy kevesebbet ír, nagy sajnálatomra.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is észrevettem, hogy egyre kevesebb a blogger és ők is ritkábban írnak, a vloggerek viszont szépen gyarapodnak. Nem is lenne ez baj, csak én is inkább olvasnék. :)

   Törlés
 5. Nagyon szépen köszönöm az említést, nagyon jól esik, hogy itt lehetek ebben a bejegyzésben :) Annak örülök leginkább, hogy emberinek látszom, szeretném, ha ez mindig is így maradna :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én köszönöm a kikapcsolódást, amit a blogod és a videóid nyújtanak! :)

   Törlés