Essence,

Essence We are trend edition

december 29, 2016 Arabella 5 Comments


Én még a karácsonyt sem engedtem el teljesen, de az Essence egy roppant lányos kiadással már a szerelmesek ünnepére készül. A válogatás hazánkban is elérhető lesz, lássuk, miket fog tartalmazni. :)

 
01 be my highlight!

 02 be my glam-light!

Érkezik két krémes szemfestékstift, a kombinálásukkal akár egy gyors, füstös szemfestést is el tudok képzelni.

01 stay with me!

A szemsminket kiegészíthetjük egy extra tartós, vízálló tussal is, rendben-rendben, de én inkább a stifteket választanám. :)

 
01 I'm crazy like you

Műszempillák és strasszok egyben... ilyesmit én ritkán használok, de aki gyakrabban, annak szuper. :)


01 you & me = awesome

A többszínű pirosítók lassan az Essence védjegyeivé válnak, a mostani a kiadás témájához illeszkedően rózsaszín árnyalatokból áll. 


A We are legérdekesebb részét kétségtelenül a szív formájú rúzsok képezik, ráadásul a három változatból legalább egy mindenkinek előnyös lehet.
A rúzsokhoz színben illő automata kontúrceruza is érkezik, ezeknek nagyon örülök. :) Épp a napokban vettem számba a készletemet, és rájöttem, hogy ajakceruzám meglehetősen kevés van, ami mégis, az sem az igazi. Azt hiszem, szét fogok nézni az Essence háza táján.

 03 I <3 berry="" much="" you="">

01 I have grey-t times with you

02 pink party only with you

A sok ínyencség mellett a drogériában elérhető lakkok már csak ritkán tudják megragadni a figyelmemet, de el kell ismerni, ami szép, az szép, és a bordó szerintem meglehetősen az. :)
 
 01 I'm not ME without YOU!

 
01 you're the ooohh to my lala

A sminkeken túl jön egy érdekes neszesszer és egy parfüm is: az illat igazán komplexnek ígérkezik, ugyanis a nyitó gyümölcsös jegyek után virágoknak kell felbukkanniuk, az alap pedig édes lesz. 

Nektek hogy tetszik a We are? :)

Ajánlom Neked

5 megjegyzés:

 1. Minden nagyon gusztusos, de szerintem kihagyom. Talán csak a bordó lakk ami hiánycikk a kollekcióban. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én sem hiszem, hogy sok mindent vásárolok majd, most úgy gondolom, a bordó lakkot fogom megnézni, azonban jó eséllyel az állványon hagyom azt is.
   Viszont ha neked még egyáltalán nincs bordód, talán érdemes megfontolni. :)

   Törlés
 2. Nekem még korán van februárra gondolni. Kíváncsi vagyok, mennyire lehet nehéz a szívecskés rúzst használni? Szép az a lilásbordó lakk, de hát tuti van már hasonló, mindig meglepődöm, amikor átnézem az itthoni lakk-készletet :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kicsit még nekem is korai. :)

   Én is pont gondoltam arra, hogy milyen lehet szív formájú rúzst használni, aztán arra jutottam, hogy eleinte biztos furcsa, de annyira nem tér el a hagyományos kialakítástól, hogy komoly gondot okozzon. Elméletben. :)

   Törlés