fekete,

Pretty Serious Daphne After Dark

november 21, 2016 Arabella 4 Comments


Igyekszem törekedni arra, hogy csak olyan lakkok legyenek a Nailmailnél, amelyeknek a minőségével elégedett vagyok. Igen ám, de van, ami ettől függetlenül nekem nem lesz szerelem.Már unásig ismételtem, hogy a Pretty Serious Rooftop Soiree kollekciójának glitteres darabjait mennyire szeretem. A Daphne After Dark esetén is minden adott volt ahhoz, hogy egy újabb kedvenc szülessen, ugyanis a sötét alapú, ezerszínű pelyhekkel/mikroglitterekkel/csillámokkal/teljesen mindegy, mikkel dúsított lakkokhoz megmagyarázhatatlanul vonzódom.Az antracit alapszín telis-tele van a színes mikroglitterekkel, és mind tökéletesen érvényesül. Persze azért van, ami hangsúlyosabb: én a pirosat látom benne a legerősebbnek, aztán a kéket és a tompa sárgát. Tehát pont olyan, amilyennek szeretném, de mégsem vagyok túl lelkes.Csillog, szép, jó, a képeken is tetszik, azonban élőben, a kezemen nem varázsolt el. Konkrét oka nincs, de azt hiszem, van, amikor egy-egy lakk nem illik a viselője aktuális hangulatához, és akkor hiába minden.


Én két vastagabb réteget kentem fel belőle, kicsit sűrűbb az állaga attól, amit általában kedvelek, de még bőven kezelhető. Eltávolítani viszont a rengeteg mikroglitter miatt nem könnyebb, mint egy normál glitteres lakkot.

Le senkit nem beszélnék róla, mert nem csúnya, nem rossz, ugyanakkor nem is hívnám fel erre a lakkra a figyelmeteket. Nem tudok lelkesedni érte, válasszatok inkább valami mást, vannak sokkal ütősebb árnyalatok ebben a kollekcióban. :)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Pedig nem rossz annak, aki szereti a glittereket, objektíven szép lakk.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, nagyon jól megfogalmaztad: objektíven szép lakk. :)
   Pontosan ezt gondolom én is, látom, hogy szép, csak belőlem most nem tudott semmit kiváltani.

   Törlés
 2. hát nem tudom, nekem konkrétan elállt a lélegzetem, mikor megláttam :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A koncepciója nagyon neked való, az biztos. :)

   Törlés