Avon,

Egy kis Budapest

szeptember 19, 2016 Arabella 10 Comments

Az utóbbi időben kevésszer volt alkalmam kiruccanni, de csütörtökön egy Avon rendezvény és néhány egyéb elintéznivaló apropójából Budapesten jártam.


Nem sok bloggertalálkozó tud már lázba hozni, az Avon eseményei viszont pont ezen kevesek közé tartoznak. Lazább, barátságosabb a hangulat rajtuk, mint általában, és a szervezés is tökéletes. Ez a tökéletes helyszín kiválasztásán, az odaillő dekoráción, a finom harapnivalókon és frissítőkön túl törekvést jelent arra, hogy egy pillanatig se érezzük kellemetlenül magunkat - az ehhez ideális legkör megteremtése mindig csillagos ötös.
Ezúttal a Nutra Effects család volt a középpontban, Ördög Nóra két érdekes csevegést vezetett, majd az Avon sminkmestere egy csodaszép modellen mutatott egy természetes, őszies sminket.
Végre egy majdnem teljes alakos kép rólam a blogon - köszönet érte Fruzsinak!


A találkozóról nyilván nem üres kézzel jöttünk el, a testápolókat már volt szerencsém korábban kipróbálni, sőt, írtam is róluk, most viszont a száraz bőrre való változattal és a tégelyessel is megismerkedhetek. Nem ígérem meg, hogy lesz ezekről is beszámoló, de igyekszem.


Ha már a fővárosban jártam, újravettem a kedvenc szájfényemet, ami még mindig a Bobbi Brown Rosy. A nude rúzsokkal sosem leszek jóban, ez a szájfény viszont igazi "szám színe, csak szebb" számomra tökéletes, tapadós formulával.


A MAC-be is beléptem, épp tökéletes alapozót vadászok, ezért megnéztem a Studio Waterweight-ot majd a Face and Body-t, végül az utóbbi mellett döntöttem, de pont kifogyott a kiválasztott árnyalat.

Az ajakprimer beszerzésében azonban semmi sem akadályozott meg, ahogy egy új rúzséban sem - a Dare You fantázianevet viseli. A Party Line-nal is sokáig szemeztem, viszont arra jutottam, hogy ehhez máshol nehezebben találok hasonlót.


Visszavittem hat kiürített Lush tégelyt, amikért cserébe kaptam egy friss arcpakolást... maradtam a már jól bevált Oatifix-nél. A Popcorn ajakradírt pótolom kellett, a Yuzu and Cocoa pedig a kedves eladólánynak köszönhető. :) Ezerszer meg akartam rendelni a webáruházból, de ismeretlenül nem mertem, hát most adott volt az alkalom.


Nincs kifúrva a fülem, csak klipszeket hordok, a legjobbak (legkényelmesebbek) pedig a Claire's-ben vannak. Ráadásul szinte mindig hármat kettő áráért akció van náluk... hát most jól feltankoltam. Emlékeztek még erre a bejegyzésre? Lassan egyébként is vissza kell térnem hozzá, de ebben említettem, hogy nem akarok több bizsut, helyette egy fekete ónix nyakbavalót szeretnék. Többé-kevésbé be is tartottam a magamnak állított szabályt, és itt van az álomdarab. :) Ráadásul ez konkrétan az a modell, ami kiváltotta belőlem a bizsumentesítő döntést. 
Két éve szerettem bele, akkor otthagytam, azóta folyamatosan kerestem mást, de egy sem tudott a közelébe érni. Semmi jóban nem reménykedve visszamentem ugyanoda, ahol annak idején találtam, és most nem haboztam. 

Azon túl, hogy nagyon örülök neki, pont az én stílusom, tökéletes én-darab, és így már szimbolikus jelentése is van számomra.

Van valami, amiről szívesebben olvasnátok bővebben? :)

Ajánlom Neked

10 megjegyzés:

 1. Sajnálom, hogy nem lehettem ott, és nem tudtunk talizni, de majd talán valaha egy helyen leszünk, egy időben :DD Az ajakprimerről írj majd!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is sajnálom. :( Ősszel biztosan megyek még a fővárosba, írok majd előtte, és hátha össze tudunk futni. :)

   Törlés
 2. A Prep and Prime ajakbigyójáról kérek szépen bejegyzést, mert ezer meg egy éve vágyom rá, de sosem tudom eldönteni, hogy megéri-e az árát, vagy sem. Nagyon szépek a képeid! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rendben, lesz róla bejegyzés. :) Én is több éve kerülgetem már, most érett meg a dolog.

   Köszönöm, örülök, hogy tetszenek a képeim! Ezek már az új masinával készültek, de még erősen tanuló fázisban vagyok, azt hiszem, ebből a gépből csak többet lehet kihozni. :)

   Törlés
 3. Válaszok
  1. :) (Nem felejtettem el küldeni a képeket, csak tényleg rettenetesen sok teendőm van most. :) )

   Törlés
 4. Megéri a Prep&Prime! :)
  emmi hasonlót nem találtam, de már nem is keresek. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én kipróbáltam a Catrice-t, de nem vált be, úgyhogy maradt ez. :)

   Törlés
 5. Csinos vagy! Annyira nem szeretem az Avon termékeket, nem az én bőrömre valók többségben, de szép helyen volt a találkozó!
  Jó sok mindent vettél, tényleg szép az a nyaklánc!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm!
   Én is alig használtam Avon termékeket, amíg a blog által kapcsolatba nem kerültünk, azóta viszont szerencsére zömében jó tapasztalataim vannak.

   Törlés