Catrice,

Catrice Retrospective limited edition

augusztus 01, 2016 Arabella 6 Comments

 
A Catrice mostanság minden limitált kiadásával lenyűgöz. Nincs ez másként a Retrospective-vel sem, pedig maga a téma nem különösebben az én világom. Viszont a hozzá választott színek nagyon is: a mélyvörös és a teal nagyon szépen kiegészíti egymást, csodás kontrasztot teremtenek.

C01 60's Sense

C02 Blue Flashback 

C03 Nostalgic Grey

Három nedvesen és szárazon használható szemhéjpúder érkezik, mindegyik a hűvösebb vonalat képviseli, aminek én örülök, de melegebb színtípusokon nem biztos, hogy jól mutatnának. Mindenesetre bár a két natúrabb szín is csodás, én valószínűleg a kékre fogok lecsapni.

C01 GREYeliner

Egy szürke folyékony tus is a válogatás része, ez igazi ínyencség, és a sötét sminkek szuper, extravagáns kiegészítője lehet.
 
C01 Retro Rosiness

Bár nagyon szépnek és kihasználhatónak tartom a pirosító színösszeállítását, ehhez hasonlót láthattunk már, így most annyira nem vagyok lelkes. De akinek tetszik, és nincs még hasonlója, azt eszem ágában sincs lebeszélni róla.

 C01 Return To REDtro

C02 Retro Rosiness

Fénymentes ajakkrémek nélkül mostanában nem élet az élet, a rózsás árnyalat keveseknek lehet előnyös, a vörös viszont sokakhoz passzolhat.

 C01 60's Sense

C02 P(R)ETROL

C03 Blue Flashback

C04 Return To REDtro

C05 Retro Rosiness

Finisüket tekintve egyszerűnek ígérkeznek a körömlakkok, azonban a színükkel így is sikerült felcsigázniuk. Elsősorban nem önmagukban, hanem egymással kombinálva tudom elképzelni őket: a két kékest a bézzsel, a pirosat a sötétkékkel és szintén a bézzsel vagy egy kis ezüsttel. 

Nektek hogy tetszik a Retrospective? :)

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Ezek alapszínek, szóval annyira nem fogott meg a kollekció, egy zöldes-lilás-bogyószín színvilág jobban tetszene, na majd ősszel :)

  VálaszTörlés
 2. Ez most olyan "nah", nem fogott meg annyira. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hmmm... azt hiszem, eleve túl komorak, kemények neked ezek a színek. :) Plusz az is igaz, hogy a termékek nem formabontóak.

   Törlés
 3. Mikor lesz kapható? Az ajakkrémeket megnézném közelebbről :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Németországban augusztusban és szeptemberben, ez alapján itthon szeptemberre-októberre tippelem. :)

   Törlés