Catrice,

Catrice Contourious limited edition

június 27, 2016 Arabella 8 Comments


Fogadni mernék rá, hogy a Contourious limitált kiadás nagyon kapós lesz, mert lényegében mindent magában foglal az utóbbi idők sminktrendjei közül. Kontúr több formában, highlighter, szemöldök, természetes, de szépen formázott ajkak...

 

Kezdésnek mindjárt itt van ez a krémes kontúr duó - kellően hűvös és világos. Ha mást nem is, ezt mindenképp beszerzem. :)


Az árnyék mellé fény dukál, szép-szép ez a highlighter kettős, de a fotó alapján inkább sötétebb és meleg tónushoz tudom elképzelni.

C01 Gentle Glow

A stick kiszerelésű fény már jóval haloványabbnak és hűvösebbnek tűnik, és ha így lesz, hiánypótló darab. Az arcra szánt paletták virágkorukat élik, azonban mint sok esetben, ezeknél sem mindig gondolnak az extra világos és hideg színtípusúakra. A Catrice-nál szerencsére nem ez a helyzet, a sötétebb, enyhén sárgás válogatás mellett van egy világos, pinkes is. Éljen, éljen! :)

 


A felvitelhez egy ecsetet is tartalmaz a válogatás, a márka ecseteiben még nem csalódtam, nem hinném, hogy pont ez lenne az első gyengébb darab. 

C01 PrecEYES Ash

 
C02 PrecEYES Brown

Két extra vékony szemöldökceruza is része a kiadásnak, én ilyesmit nem használok, de tudom, hogy a Catrice ceruzák sokak kedvencei. :)

 
C01 Nude

 C02 Rosewood

Kontúrceruza-rúzs hibridek érkeznek ajakra, szépek, és jó, hogy ebből is van hideg-meleg árnyalat, viszont engem ezek hoztak most legkevésbé lázba. 

Nektek hogy tetszik a Contourious? :)

Ajánlom Neked

8 megjegyzés:

 1. A szemöldökceruza a kis kefével kelleni fog :) A rúzzsal az a gondom, hogy egyik túl meleg, őszi árnyalat, a másik meg hideg, nem látszana rajtam. Fény az nem kell a fejemre, de szemöldökceruzát akarok venni, csak jussak be egy Müllerbe :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A rúzsok azt hiszem, ugyanezért nem fogtak meg engem sem... nem a mi színeink. :)

   Törlés
 2. Az ecset, a krémes duó és a paletták tetszenek a legjobban ebből a kollekcióból, remélem, nem csak a Müllerben lesz majd elérhető, ha kapható lesz majd itthon.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is remélem, hogy mindenhol lesz majd, logikus is lenne, mert biztos népszerű kiadás lesz. :)

   Törlés
 3. Nekem a highlighter stick és a paletták tetszenek. Még csak egy darab highlighterem van, az is egy limitált catrices-s, de szerintem őszre az túl sötét lesz, szóval remélem, valamelyiket a kettő közül sikerül majd megvennem :)

  Azt már tudjuk, hogy hol lesz elérhető?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem, még nem, én legalábbis nem tudok biztosat.

   Törlés
 4. Régóta nem fogott meg semmilyen limitált kollekció sem, de ez most telitalálat. Főleg a krémes duó érdekel, de a többi termékre is kíváncsi vagyok, hogy élőben hogyan fognak muzsikálni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem is jól sikerült ez a válogatás. :)

   Törlés