bordó,

The Gel nyomdázások

május 04, 2016 Arabella 6 Comments


Mint ahogy az előző posztban említettem, a három The Gel lakkal el is játszadoztam, mindháromra került díszítés is. Az ilyesmit ritkán van alkalmam megmutatni, legfőképp azért, mert hétvégén inkább színmintákat fotózok, hét közben, amikor pedig díszítve van a körmöm, nem tudok megfelelő fényviszonyok között fotózni.
Így volt ez most is, késő délután készültek a képek, ezért nem a szokott minőségűek, viszont szerettem volna összefoglalni őket egy bejegyzésbe is, hátha az Instagramon lemaradtatok valamelyikről. :)
Először két mintával nyomdáztam a Fame Fatal-ra a MoYou Pro Xl 06-os és 12-es lemezről, majd úgy döntöttem, hogy kicsit "kiszínezem". Egy pöttyöző segítségével előbb egy fekete lakkal átmentem a pitypang közepén, majd még néhány glittert is tettem rá a Rival de Loop Fireworks-ból.
A pitypangok szélére egy ezer éves ezüst Lovely lakkból került - szintén pöttyöző segítségével.

Lehet, hogy kicsit túlzásba estem, sőt... biztos, de nekem igazság szerint semmi sem sok, és szívesen viseltem. :)

Instagramon itt és itt láthattátok.
A Forgive me-vel igencsak bajban voltam, ugyanis ez a szín nem az én világom, és csak olyan dekorációt tudtam hozzá elképzelni, ami végképp nem az én stílusom.
Szintén egy Pro XL lemezzel, a 10-essel nyomdáztam rá, majd ahová úgy éreztem, hogy elkélne egy kis csillogás, a pöttyözővel tettem valamennyit a már említett ezüst Lovely-ból.

A visszajelzéseitekből arra következtettem, hogy tetszett nektek, de én roppant idegennek éreztem magamon.

Instagramon itt és itt szerepelt.


 


Nagyon vártam, hogy végre kipróbálhassam a Holy Shapes lemez geometrikus, de mégis kissé kusza mintáját, a Need your love pedig megadta a lehetőséget.
A bordós/barnás lakkok általában pezsgőszínnel vagy rózsaarannyal mutatnak a legjobban, de most úgy gondoltam, hogy merészebb leszek, és a modernebb hatás érdekében végül a Moyra ezüst holojával került fel a minta. Ezt már nem is bonyolítottam tovább, így tetszett, ahogy volt. :)

Instagramon: itt és itt.

Mit szólnátok hozzá, ha időnként a blogon összeszedném azokat a nail artokat (jaj, túl komoly szónak érzem ezt ezekre a lakkozásokra :) ), amiket csak random lefotózok, és Instára kerülnek ki?

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Ú ez a bordóra nyomdázott valami fenséges, meg a pink is! <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A bordót én is nagyon szerettem, szerintem meg is fogom csinálni ismét. :)

   Törlés
 2. De szépek! Remek ötletet adtál, hogy a csupaglitter lakkjaimat végre elővegyem. A Holy Shapes minta nekem is megvan, én szeretem a fekete-ezüst párosítást. A piros csodás, a rózsaszín meg azért tetszik, mert én szeretem a rózsaszínt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök, hogy tetszenek! :)
   A glitteres lakkokat én újabban szinte csak erre használom, és a homok finisűek is jók ilyen célra.

   Törlés
 3. Szerintem jó ötlet lenne ez a random összeszedős dolog!:)
  Nekem a második tetszett a legjobban, nagyon csajos és ízléses ugyanakkor nem too much.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rendben, akkor ha nem is gyakran, de lesz még ilyen. :)

   Törlés