Catrice,

Catrice Net Works limited edition

április 13, 2016 Arabella 4 Comments


Minden tavasz a pasztell árnyalatokról szól, és aki régebben olvas (vagy akár csak felpillant a blog címére), tudja, hogy hogy állok én ezzel. Ennek ellenére a Catrice új limitált kiadását nem érzem teljesen idegennek, mert a pasztell színeket nagyon jó érzékkel keverték más árnyalatokkal.


 C01 Melt Down Brown

 C02 Nude NETisfaction

 C03 Mint Mashup

Jön mindjárt három szinte teljesen semleges szemhéjpúder, ezek közül mindet el tudnám képzelni szinte bárkin, és plusz pont, hogy különösen lágynak ígérkezik a textúrájuk.

 
 C01 Mashed Peach

Egy ajakápoló nem maradhat el, viszont ez már túl barackos ahhoz, hogy univerzális legyen. 

C01 Mashed Peach


C01 Transparent

Arcra egy krémpirosító és egy porpúder érkezik, az előbbi elég meleg tónusú, így nem árt óvatosnak lenni vele, a púder kiszerelése viszont sokkal praktikusabbnak tűnik, mint bármelyik hasonló terméké eddig.


A márka ecseteit nagyon jónak tartom, így ennek az elméletileg multifunkciós darabnak nagyon örülök. Krémpirosítókhoz vagy krémes kontúrhoz ideális lehet. 

 C01 M-Ashy

 C02 Mashed Peach

 C03 Nude NETisfaction

 C04 Mint Mashup

C05 Green NETtraction

A halovány lakkok közé becsempésztek egy-egy élénkebbet, a Green NETtraction egész különleges. :)

C01 Bet on Net

Utolsóként egy körömmatrica tartozik a Net Works-höz, modernnek, de mégis nőiesnek tűnik, azt hiszem, legszívesebben ezt próbálnám ki az egész kollekcióból.

Nektek hogy tetszik ez a limitált kiadás? :)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Egy transzparens púder éppen kellene, de én préselt-párti vagyok, szóval azt hiszem, maradok az Essence-nél. A többi termék túl halvány, nem is látszana rajtam.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha púderezek, én is szinte mindig préseltet használok, viszont a szemsmink elsatírozásához nekem legjobban egy átlátszó porpúder vált be, csak annak rettenetes a csomagolása. Lehet, hogy azt lecserélném erre. :)

   Rajtam is alig-alig látszana, de ami még nagyobb baj, nem is állna jól. Úgy vettem észre, hogy a cukorkás árnyalatok nagyon keveseknek előnyösek. :/

   Törlés
 2. Válaszok
  1. Én sem érzem a magaménak, de tavasszal nehéz is lenne a kedvemben járni a világos színekkel. :)

   Törlés