Borotalco,

Elfogyott!#18

március 04, 2016 Arabella 6 Comments

Az ilyen bejegyzésekkel általában meg szoktam várni egy-egy nagyobb adagnyi kiürült terméket, azonban az utóbbi hetekben alig fogyott el valami, és már nem esik jól tartogatni ezt a néhány csomagolást. Így ez most egy mini verzió lesz, de legalább kicsit bővebben is kifejthetem róluk a véleményemet. :)

Essence Catrice NYX

Az Essence gyorsszárító cseppből ez már a többedik üvegem volt, és nem az utolsó. Most ugyan az Aveo ugyanilyen funkciót betöltő spray-ét használom, de utána ehhez fogok visszatérni. 

Egyre kevesebb krém lakkom van, de egy fekete csak elkél, és a szintén Essence Black is back-kel teljesen elégedett voltam. Igaz, hajszálnyival lehetne folyósabb állaga, de ezt leszámítva tényleg nagyszerű, akár egy rétegben fed, fényes, viszonylag tartós, ráadásul vész esetén még nyomdázni is lehet vele. Egyértelmű, hogy újra fogom venni. :)

A Catrice Velvet Finish korrektort ugyan szerettem, de a "semmi extra" kategóriába soroltam. Mégis egyre jobban hiányolom, a bőrhibákra való és a szemkörnyékre használt korrektorok mellől hiányzik egy ilyen átmeneti, univerzálisabb darab. Nem biztos, hogy ezt, de valami hasonlót be fogok szerezni. 

Szem alá a NYX HD a kedvencem - igen, most már biztos, hogy hajszálnyival jobban kedvelem, mint a Catrice Liquid Camouflage-t, de hogy miért, azt ne kérdezzétek, mert nem tudom -, most azonnal nem, de idővel biztosan pótlásra kerül majd.

Borotalco Lush

Hosszú ideig a Rexuna Maximum Protection-re esküdtem, és még mindig azt tartom a leghatékonyabbnak, viszont ez a Borotalco sem sokkal maradt el mögötte, a hűvösebb hónapokban még kicsit sok is volt. Az illata viszont kifejezetten kellemes, ami nem minden Rexonáról mondható el, így jó eséllyel legközelebb is vagy ezt választom, vagy a Kamilla által ajánlott Secret-et fogom kipróbálni.

A Lush Oatifix pakoláshoz egy minta erejéig már korábban is volt szerencsém, és már akkor is meggyőzött. Pont azt tudja, amire nekem szükségem van: táplálja a száraz bőrt. Egyedüli aprócska negatívuma a rövid eltarthatóság, de a frissességért cserébe ez is elnézhető.

Yves Rocher Fa

Az Yves Rocher tusfürdőkről mindig pozitívan szoktam nyilatkozni, és a minőséget ezúttal sem tudom kifogásolni, viszont ennek a pamutvirágos verziónak az illata számomra zavaró volt, és ez az idő előrehaladtával csak fokozódott. Elég semleges, tiszta, muskra emlékeztető illatot adtak neki, de engem ez az óvatos semmilyenség ezúttal jobban zavart bármilyen más, karakteres illatnál. A többi változatot továbbra is szeretem, de ezt nem nekem találták ki. :)

A Fa orientális családjának sivatagi rózsás és szantálfás tusfürdőjét nagy reményekkel vettem meg, mivel a szantál az egyik kedvencem (karöltve a vanília összes fajtájával), viszont ez valahogy egyre tompábbnak és tompábbnak tűnt. Nem volt rossz, de ez sem lopta be magát a szívembe.

Elseve John Frieda Fizz Ease

Az Elseve Extraordinary balzsamot sokszor emlegettem már, legutóbb a kedvences bejegyzésben, és nyilván nem véletlenül került oda. :) Amióta a sárga Garnier nem elérhető, a legjobb drogériás balzsamnak tartom, érezhetően és láthatóan táplál.

A család pakolását már jóval korábban kiürítettem, viszont a John Frieda Frizz Ease sampont és balzsamot még csak most fogyasztottam el. Nem teljesítették az elvárásaimat, nem tudtak annyit, amennyit az árkategóriájuk miatt elvárnék, úgyhogy végleg búcsúztak.

Ismeritek valamelyik elfogyasztott terméket? :)

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Egyiket sem. Nekem az Essence gél lakkjai nem annyira jöttek be, bár csábítóak a színek, nagyon sűrű az állaguk és emiatt hamar megpattannak. Kis hígítással romlik az állaguk, ráadásul nem is tudtam teljesen kinyerni az üvegből a lakkot, mert többe került volna a végén a hígító, amit beleöntök. Pár hónap alatt rekord gyorsasággal sűrűsödtek. Lehet, csak a rózsaszín és a barack ilyen, az is lehet, hogy egyréteges lakknak szánták őket, de nekem annyira nem jöttek be, pedig tényleg nagyon tetszenek a színek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem pont a rózsaszín és a barack nincs meg, csak kékes és zöldek (azokkal nincs gond) és a fekete. Ez is sűrűsödött, de csak minimálisan, igaz, eleve sűrűbb volt attól, mint amit én szeretek.

   Törlés
 2. Most én is Borotalco deot vettem, az Invisible verziót, nagyon kíváncsi leszek :)
  Tetszik, hogy viszonylag kevés termék van egy posztban, de több szó esik róluk, így olyan termékek hosszú távú használatáról is tudsz írni kicsit, amik amúgy nem feltétlenül kapnának külön posztot :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor lehet, máskor is csak ennyiről fogok írni egyszerre, igazából még nekem is jobb így. :)

   Törlés
 3. Egyik felsorolt terméket sem használtam még. Kb. két éve géllakkom van, előtte pedig hatalmasat csalódtam az Essence lakkokban.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, emlékszem, hogy már írtad, neked nem váltak be az Essence lakkok.
   Nekem ugyan még soha nem volt, de a géllak tartósság szempontjából biztos verhetetlen. :)

   Törlés