Essence,

Essence Wake up, spring! trend edition

február 01, 2016 Arabella 8 Comments

A Catrice fagyos, de már tavaszias kollekciója mellé az Essence egy üde, ízig-vérig tavaszi kiadást álmodott meg cukorkaszínekkel és lágy fénnyel. 

01 spring it up!

Érkezik egy rózsás tónusú, és azon belül is világosabb árnyalatokat felsorakoztató paletta, ha a minősége is rendben lesz, biztos, hogy sokaknak válik a kedvencévé.

01 happy first day of spring

02 let’s the spring begin

03 spring a-ling a-ling

Színes, ráadásul pasztell filces tusokkal drogériában én még nem találkoztam - az újító szellemet értékelem, viszont ez az, ami nekem sajnos tragikusan állna, de ez a ti kedveteket ne vegye el tőlük. :)

   01 my sweet spring melody

A highlighter ceruza nem újdonság, de mindig jól jön, főleg, ha nem aranyba hajló, hanem rózsaszínes.

01 hello sunshine!, 02 bye-bye winter!

A friss kinézethez természetesen pirosítót is ajánlanak, a barackos is bájos, de én ezúttal a pinket különlegesebbnek tartom. 


 01 hello sunshine!

Ha már pirosító, akkor kell ecset is, méghozzá egy professzionálisabb kialakítású. Nekem a ferdén vágottak az örök kedvenceim, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez a forma mire képes.01 hello sunshine!, 02 bye-bye winter!
  
 01 my sweet spring melody

A Wake up, spring! ajakra két rúzsceruzát és egy balzsamot kínál, engem ezek most nem tudtak elcsábítani.01 call it spring!

Körömre kapunk egy harmonizáló színekből álló szettet és egy púderszínű glitterekből álló toppert. Ez utóbbihoz már volt hasonló az Essence kínálatában, és azt a mai napig nagyon szeretem, kifejezetten könnyen kezelhető és mutatós. 


01 blossoms etc...

01 hello sunshine!

A nail art sem maradhat ki, tavaszi matricák egy egy pöttyöző is tartozik a kiadáshoz. A matricák nagyon édesek, pöttyöző-fronton pedig kicsit bánom, hogy pont néhány hete vettem egy csomaggal az e-Bay-en, mert ez most sokkal jobban tetszik.

01 flowers in the air


01 call it spring!

Hajcsatok és táskadísz tartozik még a trendkiadáshoz, édesek, de nekem már túl édesek. :)

Nektek hogy tetszenek?

Ajánlom Neked

8 megjegyzés:

 1. A lila tus és a szájceruzák szépek. Nagyon klassz kis trendkiadás lett. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A maga nemében szerintem is jól sikerült kiadás. :)

   Törlés
 2. A lakkok színét most nagyon eltalálták szerintem! :)

  VálaszTörlés
 3. Ááááá, sosem jutok el a Müllerbe, már régóta akarok csak úgy körülnézni, de nincs idő (30 km, ugye) A pontozó nekem is tetszik, a lakkokra nem is merek ránézni, mert kaptam egy fémdobozt a lakkjaimnak és mondtam, hogy nem férnek bele, akkor szembesültem azzal, hogy otthon nem látták még egyben a készletet, mert 4 dobozban vannak különböző helyeken.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lakkfronton nálam is nagy a baj, eddig két fiókban volt az összes lakkom (már az is bőven sok), de most már ott sem férnek el rendezetten, csak ömlesztve.
   Viszont még így is mindig látok valamit, ami kellene...

   Törlés
 4. Bevallom, a fehér szemhéjtussal nem tudok mit kezdeni :D

  A két pirosító viszont nagyon tetszik :]

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A fehér tust én dupla tusvonalhoz vagy nagyon színes/sötét smink kiegészítéseként el tudom képzelni, de én sem vagyok a célcsoportja. :)

   A pink pír nekem is szimpatikus. :)

   Törlés