Revlon,

Revlon Lip Butter - Berry Smoothie

január 21, 2016 Arabella 6 Comments

A Revlon az a márka, amelyért már évek óta rajongok. Minden olyan blogposztot elolvastam és videót megnéztem, amely a látóterembe került és amiben Revlon termék is szerepelt, mert úgy éreztem, ennek a márkának én vagyok a célcsoportja. Klassz rúzsok, szájfények és körömlakkok, kellően világos alapozók és izgalmas highlighterek. Pont azok, amikért a sminkeken belül a legjobban rajongok, ráadásul kicsit komolyabb, felnőttesebb arculattal.

Revlon Lip Butter

Így hát a Revlon vált az álommárkámmá. Ha választhattam volna bármit, ami forgalomba kerül itthon, egyből a Revlont mondtam volna, és gondolkodás nélkül elcseréltem volna a fél hazai kínálatot egy Revlon pultért. Aztán bejelentették, én természetesen ujjongtam, majd nem túl pozitív vélemények jutottak el hozzám - túlárazott és kevés dolog jött be hozzánk - , és elsőre engem sem győzött meg, amit a Müllerben találtam. Viszont másodjára már arra jutottam, hogy ha ilyen régen vágyom valamire tőlük, akkor teljesüljön is be a szerelem egy Berry Smoothie Lip Butter személyében.

Revlon Lip Butter Berry Smoothie

Revlon Lip Butter

A csomagolása pont olyan, amilyenre számítottam: modern, de van benne egy kis csavar. A kupak színe elméletileg a rúzs színére utal, a teteje áttetsző, ami több darab esetén praktikus, és a bordázott minta miatt szokványosnak sem mondható.

Strapabíró, a Revlon felirat sem kopik róla, pedig már több hete táskából zsebbe csusszan, viszont a kupakot kicsit nehézkes levenni, mert zárt állapotban alig van rajta más "fognivaló".

Revlon Lip Butter Berry Smoothie

Revlon Lip Butter - Berry Smoothie

Számottevő illata nincs, a butter elnevezésből én egy eredendően keményebb, de a test hőjétől megolvadó formulára számítottam, viszont kicsit mást kaptam. Eleve nagyon krémes, szinte már balzsamos jellegű, nagyon könnyű felkenni és viselni is roppant kellemes. 

Revlon Lip Butter - Berry Smoothie

Amit a legjobban szeretek benne, az az, hogy a színe pont olyan, mint a számé, csak kicsit szebb. Enyhén meleg tónusú középrózsaszín, ami a melegsége ellenére néha minimálisan lilába vált - és ez a szín még kiegészül egy erős, már-már a metál határát súroló selyemfénnyel.

Bármikor, bárhol és bárhová használható, tükör nélkül is felvihető, soha nem lesz sok, bármilyen szemsminkhez illik és mindig egy fokkal frissebbnek és összeszedettebbnek tűnök tőle. 

Kiemelkedő tartósság egy ilyen jellegű terméktől nem várható, ennek ellenére ebben sem érzem gyengének, étkezés után természetesen igazítani kell, de egy csésze teát vagy egy kis nassolnivalót gond nélkül átvészel.

Az ápoló hatása a közepestől egy fokkal jobb: a cserepes ajkakon önmagában nem segít, viszont kiszáradt szájra is merném használni, mert nem fogja még jobban kiemelni a szárazságot, sőt. Egységesebbé, teltebbé teszi a felületet, és közben táplál is, igaz, a hatása nem érezhető egyik pillanatról a másikra. Állapotfenntartásra és egy kis színként pedig tökéletes.

Őszintén remélem, hogy a Revlon hazai kínálata ki fog bővülni izgalmasabb dolgokkal, mert a Lip Buttert megismerve most már biztos vagyok benne, hogy a minőséggel nincs gond, csak kicsit szélesebb választékra lenne szükség ahhoz, hogy vásárolni tudjak tőlük. :)

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Én valami sötétebb lilás-bogyós árnyalatra számítottam, de ez is csodaszép! :) Általában a mattok a mániáim, krémeset csak akkor ütögetek fel ha éppen olyan vállalhatatlanul száraz a szám, hogy a matt nem mutatna rajta sehogy, de akkor imádom a színezet ajakápoló féle termékeket :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nézegettem egy sötétebb árnyalatot is, viszont ezzel a formulával nem mertem elsőre megkockáztatni. De a fantázianevéből én is kicsit határozottabb színre következtetnék. :)

   Én fordítva vagyok: általában valamilyen fényes rúzst használok, kivéve, ha nagyon-nagyon megjön a kedvem a matt finishez. :)

   Törlés
 2. Gyönyörűek lettek a fotók! :) Nekem 4 árnyalatom van belőle, de ez pont nincs meg. Még. :D
  Nagyon jól áll! :)

  VálaszTörlés
 3. Válaszok
  1. Köszönöm, szerintem is az, jól kihasználható, mindennapi szín. :)

   Törlés