Essence,

Essence Merry Berry trend edition

október 03, 2015 Arabella 4 Comments


Eléggé elkéstem ennek a trendkiadásnak a bemutatásával, de egyrészt nekem ez most nagyon tetszik, és sajnálnám kihagyni, másrészt mára nem készültem előre poszttal, így csak sebtében összedobni tudnék valamit, azt meg nem szeretném. 

01 the perfect dress

02 the masked ball

Érkezik két szemhéjpúder, mindkét árnyalat visszafogott, szinte már natúr hatású, de szerencsére nem barnák - a barna szemfestékekkel továbbra sem vagyok túl jó barátságban. :) 

 
 01 i love my golden pumps

Ritkán használok műpillát, és akkor is inkább a soros megoldásúakat preferálom, de tudom, hogy a többség a tincses kivitelt kedveli jobban, úgyhogy ennek is örülök.
 
  01 let’s the berry-tales begin, 02 pink & perfect, 03 red rocks

Ha rúzs, akkor részemről inkább Catrice, mint Essence, de ez a három most egész különlegesnek ígérkezik, lehet, hogy adok majd valamelyiknek egy esélyt. 
 
01 i love my golden pumps

Nagy-nagy rajongója vagyok a highlightereknek, viszont számomra előnyösebbek a hűvösebb fényűek, így ezt biztosan kihagyom, de azt elismerem, hogy a csillagos felülete szépre sikerült. 

 
 01 i love my golden pumps

Egy aranyló púderspray-t is tartalmaz a Merry Berry, a csomagolása csodaszép, de már van hasonlóm a Catrice-től.

 
 03 pink & perfect, 04 red rocks

 01 the masked ball, 02 purple with purpose
  
 01 i love my golden pumps

A lakkok színe nem túl egyedi, és ezen még a Dior-ihletésű kupak sem segít, viszont a fedőlakk, a fedőlakk! Évekkel ezelőtt volt az OPI-nak egy arany pelyhes lakkja, amiért éltem-haltam, de túl drága volt. Akkor - szintén egy trendkiadás részeként - az Essence kihozott egy hasonmást, és azóta is takarékoskodom azzal az üvegcsével. Úgy tűnik, végre lesz utánpótlás. :)

 01 i save the last dance for you

01 i love my golden pumps

Végül jön még körömdíszítő szalag és hajparfüm, az előbbivel szívesen tennék egy próbát, de az az igazság, hogy nálam most semmi sem múlhatja felül a fedőlakkot.

Nektek hogy tetszik ez a trendkiadás? :)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Nekem ez a kiadás olyan langyos víz, egyedül a csillámló-szép üveges-púderspray tetszik, no de azt mire használja az ember lánya?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az tényleg nem túl kihasználható holmi, én a Catrice-verziómból a füstös szemsminkekre teszek belőle plusz fény gyanánt, de szökőévenként egyszer kerül rá sor.

   Törlés
 2. Nekem túl aranyló az egész, de a lilás rúzsra lehet, hogy benevezek majd :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A highlighter nekem is túl aranyló, de a fedőlakk miatt most kicsit elfogult lehetek, annak tényleg nagyon örülök. :) A rúzsok közül viszont engem is a lilás érdekel a legjobban.

   Törlés