Catrice,

Catrice Alluring Reds limited edition

október 01, 2015 Arabella 6 Comments


A Catrice legújabb limitált kiadását már azóta várom, amióta az első videó megjelent róla. Hiába nem árult el sokat a termékekről, már a neve - Alluring Reds - is elegendő volt ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődésemet.

C01 Smooth Operator

Elsőként érkezik egy ajakbalzsam, az ígéretek szerint enyhén színezett lesz, de rúzsok alá is használható.

C01 Moulin's Rouge

C02 Brigitte Bordeaux

C03 Marilyn Monrouge

Jön három folyékony rúzs is, gyönyörűek, de azt hiszem, a Moulin's Rouge és a Brigitte Bordeaux hiába barátságosabb nude, az utolsó kivételével nem az én színeim.

 
C01 M-attraction

 
C02 Striking M-attitude

 
C03 M-attempt To Conquest

Viszont a rúzsok, a rúzsok! A kiadás legnagyobb erőssége szerintem a három matt rúzs lesz - mindhármat gyönyörűnek tartom, de a Striking M-attitude az, amelyik kihagyhatatlannak tűnik. 

 C01 Object Of Desire

C02 Art Of Seduction

C03 Pleasure Of Temptation
  
A lakkok ezúttal kettes csomagokban vannak, mindegyik szetthez tartozik egy fémes szín és egy pink árnyalat. Szépek, de én egy klasszikus pirosat vagy bordót is megnéztem volna. :)

Ti mit szóltok az Alluring Reds-hez?

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Ohh hello, matt piros/vörös rúzsok, végre valaki gondolt erre is a drogériában! :))

  VálaszTörlés
 2. Hú de várom már én is, valahogy ezzel most nagyon megfogtak:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Engem is, nagyon remélem, hogy be fogják hozni. :)

   Törlés
 3. Alapvetően a M-attraction és a Striking M-attitude tetszik, viszont a hétköznapokban ritkán van bátorságom felpattintani egy vörös vagy piros rúzst - annak ellenére, hogy a sötét hajamhoz és szememhez szerintem illik, mintha nem találnám el hozzá a megfelelő pirosítót, vagy nem is tudom.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én nagyon sokszor használok piros rúzst, de tényleg nehéz a megfelelő pirosítót megtalálni hozzá. Nekem a mályvás-piszkos, enyhén bronzos árnyalatok váltak be, de azokból is csak keveset szoktam olyankor feltenni.

   Törlés