ILNP,

ILNP - Kaleidoscope

augusztus 22, 2015 Arabella 10 Comments


Nyár eleje óta arra vágyom, hogy fekete alapon sok-sok szín legyen a körmömön. Több technikával is próbálkoztam, aztán megláttam az ILNP Kaleidoscope-ját és megvilágosodtam: nekem ezekre a színes pelyhekre van szükségem.

Az A-England üvegeit az egyszerűségük ellenére mindig dicsértem, de ezen a fronton nálam az ILNP viszi a pálmát. Az arányai, a gumis tapintású kupak, a bemélyedés az alján, a talpszerűség, a logó betűtípusa (sajnos sötét színeknél kevésbé látványos, de ennyi baj legyen)... az egész roppant elegáns.Ráadásul az üveg dobozban érkezik, ez még tovább erősíti a luxusérzetet. Amíg csak képeken láttam, azt gondoltam, hogy a szív alakú ablakocska túl... giccses, de élőben egyáltalán nem hat annak.

A kupak mérete pont ideális, az ecset enyhén lapított, nem túl merev, de nem is nyeklik-nyaklik, tökéletes.A Kaleidoscope számomra a színek orkánja. Olyan, mintha a szél a világ összes színét összeszedte és felforgatta volna.
Az áttetsző alapban van minden: zöld, kék, sárga, narancs, lila. Igazi turmix, de közben mégsem, mert minden szín jól megkülönböztethető. Hiába vannak összekavarva, mégis körülhatárolhatóak.

Erős napfényben pedig így ragyog:Először fekete alapra kentem fel (egy réteg Essence Black is back, egy réteg Kaleidoscope):Tetszett, nagyon is tetszett, de közvetlenül a Strutter után lakkoztam ezzel, ami óriási szerelem lett, úgy pedig, hogy épp azért lángoltam, ez nem tudott rögtön egy újabb szerelem lenni, hiába vágytam rá már jó ideje. De még egyszer írom, tetszeni tetszett.
Abból is sejtem, hogy csak én nem álltam éppen készen rá, hogy amikor ez volt rajtam, mindenki, de tényleg mindenki megdicsérte a körmömet. A pénztáros, a néni a büfében, a szomszéd, a kolléganőm... Tehát valóban nagyon tudhat valamit ez a lakk.

Eredetileg úgy gondoltam, hogy én ezt soha semmilyen más színnel nem kombinálom majd, csak feketére kerülhet belőle, de aztán győzött a kíváncsiságom, és kipróbáltam az Essence Play with my mint fölött:


Majd a Moyra Mia-ra kentem fel (ezt a lakkot soha, soha ne vegyétek meg, borzalmas minőségű, folyik, buborékosodik, nem fed, nem akar megszáradni), és bár a képen nem mutat igazán jól, élőben csodásan kihozta a Kaleidoscope összes színét:Most ott tartok, hogy szeretem ezt a lakkot. Nem zúgtam bele úgy, mint a Strutterbe (vagy a CbL Pirates of Penzance-ba, viszont az egy másik történet), de nagyon örülök, hogy megvettem, és ha kedvem támad hozzá, bármikor felkenhetem - mert biztos, hogy ilyen elő fog fordulni, pedig ez egyre ritkább a már meglévő lakkjaimnál.

Ajánlom Neked

10 megjegyzés:

 1. Fekete alapon kifejezetten nagyon szép!

  VálaszTörlés
 2. próbáld ki feketén lemattítva! úgy még annál is szebb, mint egyébként :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tudom, hogy nagyon sokan szeretik a pelyheket mattítani, és biztosan szép úgy is, de nekem az a megoldás valamiért annyira nem tetszik. Most legalábbis, aztán lehet, hogy egy hét múlva más más lesz a véleményem. :)

   Törlés
 3. Válaszok
  1. Minél többet nézegetem, annál jobban tetszik nekem is, azt hiszem, lassan belehabarodok ebbe is. :)

   Törlés
 4. Most nagyon-nagyon irigy vagyok :P Ezt a lakkot meg akartam rendelni a szülinapomra, de akkor nem volt kapható. Most is fáj érte a szívem, remélem egyszer lesz lehetőségem beszerezni. Rajtad amúgy csodásan mutat :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Előbb-utóbb biztos lesz neked is. :)
   Én is sok lakk beszerzését nagyon sokáig tologatom (vagy egyszerűen csak amikor akarom, nem tudom megvenni), de ilyenkor általában csak még jobban örülök neki a hosszas várakozás után. :)

   Törlés