Essence,

Essence - Don't be shy!

július 19, 2015 Arabella 5 Comments


Megígértem, hogy egy darabig már nem lesz szó Essence lakkról a blogon, de sorozatban olyan körömlakkokat próbáltam mostanában tőlük, amikről nem tudok nem írni.

Akik már régebben olvasnak, bizonyára tudják, hogy nagyon szeretem a zöld lakkokat, az őrült zöldekért pedig egyenesen rajongok. Tavasz óta minden márkánál egy bizonyos - általam csak őrült zöldnek hívott - árnyalatot keresek, és bár volt, ahol már megtaláltam, de erősen kifogásolható minőségben. A Don't be shy! viszont az én szememben egyértelműen őrült zöld, ugyanakkor könnyen használható.

 

Két vastagabb rétegben fed, nem álomkönnyű a felkenése, de nem is kínszenvedés. Tartós, hiperfényes, de a színe az, amivel nem tudok betelni. Biztos vagyok benne, hogy ez egy megosztó árnyalat, vagy nagyon szereti valaki, vagy nagyon nem. Én sem vagyok biztos benne, hogy bármikor tudnám viselni - mert ezt bizony tudni kell - , de amikor igen, akkor odáig meg vissza vagyok érte. Vagánynak, határozottnak és igazi önbizalomtuningnak érzem. Ha ez van rajtam, olyan, mintha egy nagyon modern, nagyon alternatív, hipszer leányzó bőrébe bújtam volna.

A bejegyzés elején említettem, hogy belefutottam már hasonló színű, de jóval gyengébb minőségű lakkba, ami nem volt más, mint a China Glaze Trip Of A Lime Time-ja.


Lent a China Glaze, fent az Essence:


Edina által fel voltam készítve arra, hogy nem lesz a legkönnyebben kezelhető, és így is megrendeltem. Három rétegben sem fed tökéletesen, egyszerre nyúlós és nagyon folyékony, még éppen használható, de nem ez az a lakk, amelyiket szinte relaxáció felkenni.
Viszont tetszik annyira, hogy még így is használnám türelmesebb napjaimon, de amióta a Don't be shy megvan, nem vagyok hajlandó szöszölni vele. A CG színe ha lehet, leheletnyivel még "kiakasztóbb", mert valamivel sárgásabb, de olyan kicsi a különbség, hogy rendre inkább az egyszerűbb megoldást választom.

Ajánlom Neked

5 megjegyzés:

 1. Muszáj lesz beszereznem, hihetetlen milyen gyönyörű színe van:)

  VálaszTörlés
 2. Nekem is megvan ez...és...IMÁDOM!!! Eszement egy színe van, de egyben csodaszépen is mutat.. Telitalálat nálam!!

  VálaszTörlés
 3. Hát ez tényleg őrült zöld O.O

  VálaszTörlés
 4. Igazi nyári lakk! Én max. lábkörömre kenném, de tetszik :)

  VálaszTörlés
 5. Zsucy: Hajrá, nem fogod megbánni! :)

  Bettynova: Nálam is az, azt hiszem, számomra pont az eszementsége teszi csodaszéppé. :)

  nuada Stenonis: Az. :)

  Audrey80: Én pont a lábkörmök tekintetében vagyok kicsit konzervatív, oda csak pink-korall-piros vonalon mozgó lakkot használok, esetleg néha ezüstöt, pedig ott is jól mutathat. :)

  VálaszTörlés