Aveo,

Elfogyott!#15

június 15, 2015 Arabella 4 Comments

Én általában egy funkcióra több terméket váltogatok, egyrészt mert szeretem a változatosságot, másrészt mert itt a blog, és emiatt illene minél több újdonságot kipróbálnom. (Többek között ezért is jó a blog: van mire hivatkoznom, ha felvetődik a túlburjánzó beauty-érdeklődésem.)
A párhuzamos használat miatt van olyan, hogy egy hosszabb időszakon keresztül nem ürül ki semmi egy adott terméktípusból, máskor viszont egyszerre rengeteg fogy el. Így jártam most a testápolási termékekkel. :)


A Garnier Oil Beauty családot nagyon megszerettem, a testradír a legjobb, amit valaha használtam. Kellően durvák a szemcséi, de az olajos állaga miatt mégsem érzem túl soknak, még azt is megkockáztatom, hogy táplál. Amint érkezem, újra fogom venni.
A testápoló is csodás volt, az illata mennyei, és kiemelkedően erősen táplált. Biztos, hogy ezt is pótolni fogom.


A Balea White Passion tusfürdőt és testápolót tesztelésre kaptam, az első pillanatban még nem tetszett az illatuk, aztán nagyon is megkedveltem, a végére pedig megint nem volt a kedvencem.
Ennek ellenére a Balea többi termékéhez képest egy fokkal jobbnak érzem őket, a tusfürdő nem szárított, a krém pedig hidratált, igaz, csak mértékkel. Azt hiszem, ebben az árkategóriában már ez is jó teljesítmény. :)


Tiniként gyakran használtam Dusch Das tusfürdőket, és mikor a Müllerben rájuk találtam, ezt a vaníliás változatot választottam. Nem csalódtam, krémes állaga volt, kellemes, érdekes módon enyhén savanykás vaníliás illattal (engem néha már citromos-vaníliás süteményre emlékeztetett), kedveltem. Legközelebb valószínűleg más típust választok a márkától, de csak a változatosság kedvéért.

Az Yves Rocher levendulás tusfürdőjét nagyon-nagyon régen vettem, de jó ideig nem kezdtem el használni, és később is csak hébe-hóba vettem elő, mert a levendulával elég szélsőséges a viszonyom. Néha jól esik az illata, de az esetek többségében inkább nem. Jó volt, szép volt, de pont elég volt. :)


Az Essence Circus Confettit a megjelenésekor viszonylag gyakran elővettem, azóta viszont csak szökőévente lakkoztam vele. Mostanra fogyott ki teljesen - pontosabban már nem tudok az ecsettel több glittert kihalászni az üvegből - , és biztos, hogy végleg elbúcsúzunk egymástól.

A Palmolive fügés tusfürdőjét azonnal megszerettem, elvégre a füge az egyik kedvenc gyümölcsöm. Gazdag, édeskés illata volt, szívesen használtam, de nem bánom, hogy ez a flakon kiürült, mert nyárra még nekem is sok lenne. 


Igen, még egy tusfürdő és testápoló, ígérem, hogy az utolsók. :)

Minkét terméket a Niveától kaptam tesztelésre még tavaly, és mindkettővel csak félig-meddig voltam elégedett. A zuhanyozás közbeni testápolóval egész jó viszonyt ápoltam, azokon az estéken, amikor már csak egy gyors zuhanyra volt erőm, nagyon jól jött, mert miatta a bőrápolás sem maradt ki, viszont ennek a verziónak az illata nekem túl férfias volt. Könnyen lehet, hogy alkalomadtán más változatban beszerzem.

A tusfürdő szimplán csak nem hagyott bennem mély nyomokat, illetve ennek az illata sem lett a kedvencem.


A Beauty Kiss körömlakklemosó acetonmentes volt, és ennek megfelelően sajnos nem ért túl sokat, de a krém és a könnyen eltávolítható holo lakkjaimmal el tudtam fogyasztani.

Az Aveo mandulása viszont nagyon is jól teljesített, lényegében ugyanazt tudta, mint az Isana, csak az illatuk különböző. Ha a Müller fog útba esni, és lemosóra lesz szükségem, ismét meg fogom venni.


Kiürült a két kedvenc nyári lakkom, a Rimmel Coralicious és a Flormar P08, két nyáron keresztül folyamatosan ezeket váltogattam a lábamon. Nem mondom, hogy nem hiányoznak, de olyan sok lakkom van, hogy nem akarom még azt a néhányat is újravenni, ami elfogy.

A L'Oréal Rouge ajakszínezői közül a Romy azért került különösen közel a szívemhez, mert bár világosnak tűnik, a számon szinte már pirossá vált, de olyan pirossá, ami természetesnek hatott.
Ha nem akarnék mindig valami újat kipróbálni, ismét megvenném, így viszont inkább keresek valami mást.

Ti fogyasztottatok el valamit mostanában? :)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Tegnap fogyott ki a lakkhígítóm és egy lakklemosó. A szokásos sampon-balzsam-tusfürdő hármas nekem minden hónapban elfogy.
  Az Aveo lemosóját én is szeretem, van itthon belőle és Isana is. INCI-re ugyanaz van bennük.
  A lakokkal én is így vagyok, hiába van kedvenc, mire a végére érek, már besokallok tőle, nem szoktam újravenni őket.

  VálaszTörlés
 2. A Garnier testradírt én is imádom, szerintem maradok is nála :)

  VálaszTörlés
 3. Én elfogyasztottam egy ajakápolót, és iszonyú büszke vagyok magamra :D

  VálaszTörlés
 4. Audrey80: Minimum egy tusfürdő nekem is kell havonta, a samponok és a balzsamok viszont nekem tovább kitartanak, mert nem zsírosodásra hajlamos a hajam, ezért nem mosom olyan gyakran.

  Kamilla: Olvastam is már valahol, hogy te is szereted. :)

  nuada Stenonis: Ha ajakápolót fogyasztanék el, akkor én is büszke lennék magamra, mert azok nekem nem akarnak fogyni. :)

  VálaszTörlés