Golden Rose,

Golden Rose Rich Color - 45

május 08, 2015 Arabella 3 Comments


Amikor januárban a Naillandnél jártam, szerettem volna egy olyan piros lakkot, amelyik kicsit más, mint a meglévő tucatnyim. Ugyanakkor nem akartam igazán drága darabot venni, így főleg a Golden Rose-ok között néztem szét.

Már a polcon is feltűnt, hogy a 45-ös árnyalatban van valami számomra új - és ez az érzés csak fokozódott bennem, amikor kézbe vettem és kipróbáltam a teszterét egy papírcsíkon.


Az üvege szögletes és lapos, egyértelműen a piCture pOlish-okhoz hasonló, a sötét króm kupakja viszont nekem még jobban is tetszik.
Az ecsete lapított és lekerekített, ezt is kedvelem.Az alsó kép kicsit bénácska, de ezen látszik a leginkább, hogy mi a különlegessége ennek az árnyalatnak. :)
Az alapja egy enyhén meleg tónusú piros, ami kissé áttetsző, de crellynek mégsem mondanám, mert nem krémes fénye van, sokkal inkább olyan, mintha egy túl híg metál lakk lenne. Ebben az alapszínben van sok-sok nagyon apró arany és pink pehely.

Érdekes kombináció, és azt hiszem, ez a jelző a legmegfelelőbb rá. Magamtól biztosan nem alkottam volna meg ezt a színt, sőt, a fejemben "összerakva" sem tűnik túl jó ötletnek, de az tagadhatatlan, hogy egyedi.
Felkenve sajnos nem igazán érvényesülnek a mikropelyhek (Van ilyen kifejezés?), szinte teljesen beleolvadnak az alapba, viszont annak egyszerre adnak aranyló és pink ragyogást, ami megint nem hétköznapi.

Két vastagabb vagy három vékonyabb rétegben használható, az állaga korrekt, ennek ellenére rendre kicsit problémásnak érzem, de megmagyarázni nem tudom, hogy miért.
A tartósságára nincs panaszom, eddig minden alkalommal három napig viseltem, és addig semmilyen jelét nem mutatta a kopásnak.

Nem hinném, hogy valaha a kedvencem lesz, de annak ellenére, hogy sok piros lakkom van, ehhez hasonló nincs a készletemben. :)

Ajánlom Neked

3 megjegyzés:

 1. Szép piros, de rengeteg piros lakkom van nekem is :)

  VálaszTörlés
 2. Érdekes, nekem ez a lakk 1 rétegben is bőven elég. Jól fed úgy is. Pont ezért szeretem.
  Szerintem gyönyörűek a színek, nagyon megéri az árát.
  Milyen fedőlakkot használsz, és ajánlasz?
  Mse

  VálaszTörlés
 3. Audrey80: Az a baj, hogy hiába van sok, nekem soha nem elég. :) De ezeket is érzem kihasználtnak, a pinkek és (világos) kékek csak porosodnak...

  Mse: Nekem egy rétegben még nagyon áttetsző, ha vékonyan kenem fel, kettő is kevés.
  Az új, dobozos Catice-t használom most, nagyon-nagyon jó, érdemes kipróbálni! :)

  VálaszTörlés