Essence,

Essence The Gel Nail Polish - Fame Fatal

május 16, 2015 Arabella 2 Comments

Nagyon-nagyon sajnáltam, hogy a legutóbbi Colour & Go széria nem lett igazán acélos, mert ez a lakkcsalád korábban nagyon stabil pontja volt a drogériás kínálatnak.

Hiába van ezer szép piCture pOlish, egyedi A-England, szemkápráztató ILNP a fővárosban, és minden mezei drogériában magasabb áron alapszínek, régebben ha egy hirtelen ötlettől vezérelve ki akartam próbálni valami rám nem jellemzőt, valami teljesen újat, vagy csak egy apró hangulatjavítóra volt szükségem, rendre ezeknél a pénztárcabarát lakkoknál kötöttem ki.

Őszintén reméltem, hogy az új, The Gel család méltó utódja lesz az előd elődjének, így amikor a Cosmopolitan mellé ajándékba járt egy, beszereztem a piros Fame Fatal-t. :)


Az üvege nem változott, tudom, hogy sokaknak nem tetszik ez a külső, de én továbbra is aranyosnak tartom.


Az ecsete lapított és lekerekített, én a kerek véghez nem ragaszkodnék, de így is bőven használható.  
A piros krém lakkok - bármennyire is szeretem őket - szinte mindig problémásak, így felkészültem rá, hogy elnézőnek kell majd lennem a Fame Fatal-lal, de nem így alakult. Olyannyira nem, hogy ez a legjobb drogériás piros lakk, amivel eddig találkoztam. Pedig nem egyhez volt szerencsém.

Az állaga icipicit sűrű, de mivel hagyja magát irányítani az ecsettel, nem zavar még úgy sem, hogy én általában a híg formula híve vagyok. Két réteg elég belőle, és bár a képeken egy szuper fényes fedőlakkal láthatjátok, önmagában is hordható lenne, mert valóban szinte gélhatású.

A piros lakkok esetén mindig a tartósság a legnagyobb kérdés - ahogy sajnos az utóbbi időben az Essence lakkoknál is -, de ez nagyon jól vizsgázott. Négy napot kibírt rajtam hibátlanul, és még utána sem kezdett el pattogni, csupán a körmeim végén jelent meg egy nagyon diszkrét, vékony fehér sáv.

Nincs tehát olyan kritérium, aminek ne felelne meg ez az árnyalat, pedig még egyszer hangsúlyozom, piros is és Essence is, és sajnos az utóbbi időben ez volt a két legkockázatosabb tulajdonság körömlakkok esetén.

Nem is tudom, szorítottam-e már valaha ennyire egy család sikeréért, és biztosan banális dolog, de boldoggá tesz, hogy tudom, mostantól ismét beléphetek csak úgy, egy hirtelen ötlettől vezérelve a Rossmannba/DM-be/Müllerbe, és "felelőtlenül" választhatok egy színt a pillanatnyi hangulatomnak megfelelően, túl drágán.

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

  1. Hú de jól néz ki :) Nekem a rózsaszín jutott az újsághoz, én meg vagyok vele elégedve, tényleg tartós.

    VálaszTörlés
  2. Én még éppen tudtam választani, és... nyilán inkább a pirosat vettem. :)
    A rózsaszín is szép, csak féltem, hogy túl világos lenne nekem.

    VálaszTörlés