ajakápoló,

Korres Wild Rose ajakvaj

április 22, 2014 Arabella 6 CommentsTavaly nyáron próbáltam ki a Clarins Instant Light Natural Lip Perfectorát, és sikerült is azonnal a szívembe zárnom. Több tulajdonságáért rajongok, ilyen például az állaga, a finom illata és a hidratáló hatása. Ugyan még nem fogyasztottam el, de már aktuális volt elgondolkodnom az utánpótláson. Bár tényleg szeretem, újravenni nem akarom, mivel még a legerősebb árnyalatot is túl világosnak érzem időnként. Elkezdtem hát hasonló tápláló színezett ajakkencéket keresni, és végül a Korres Wild Rose ajakvajnál kötöttem ki. :)A csomagolása nagyon trükkös, legalábbis ami a dobozát illeti,  ugyanis fiókszerűen nyílik. Maga a tégely már kevésbé érdekes, egyszerű fehér piros kupakkal és néhány visszafogott felirattal. Ráadásul úgy érzem, nem is záródik tökéletesen, plusz ez a kiszerelés sem a szívem csücske, de úgy voltam vele, hogy valamit valamiért. :)


Az illata mennyei, markáns füstös rózsa, felkenés után is érezhető, de csak tíz-tizenöt percig. Az állaga is hasonlóan jó, sűrű, masszív gélszerűség, a töménysége ellenére könnyen kenhető.Eddig minden szép és jó lenne, viszont a pigmentáltságtól nem vagyok elragadtatva. Persze ez csak egy színezett ajakápoló, nyilván nem várhatok el maximális fedést, de olyan szép mélyvörös a tégelyben, ezzel szemben felkenve fakó bogyószínnek is nehezen mondható. Bár a Clarins-tól így is sötétebb, időnként még ezt is túl világosnak látom, semmiképp sem erősíti fel a szám színét, vagy pontosan olyan, vagy tompább valamivel.

A hatását viszont nem tudom kifogásolni, az enyhén száraz ajkakat egy használattal is rendbehozza, szintentartásra pedig több, mint jó.

Összességében: Mivel némi kompromisszumot ezzel a termékkel is kell kötnöm (csomagolás, halovány szín), így nem sikerült jobban megszeretnem, mint a Clarins Lip Perfectorát, de még így sem érzem úgy, hogy rossz vásárt csináltam. :)

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Szerintem jó színe van, hétköznap is hordhatod akár suliba is. Néha akciós az eperneten, olyankor mindig gondolkozom rajta, hogy veszek, aztán mérlegelem, hogy van itthon 1 tucat (bontatlan), 2db használatban lévő stiftes ajakírem meg 3 tégelyes (1 bontott) és nem kell még1 mostanában.
  Nekem a kedvenc tégelyesem egy Lioele termék aminek a (fém) doboza is nagyobb, mint gondoltam (sok van benne) és jól zár, könnyű belenyúlni és szerintem sohase fog elfogyni, mert már fél éve nyúzom és még az 1/3-a se fogyott el (nagyon jól hidratál és szép lesz a szám tőle). Annak is van színezett verziója (piros és pink is), megvettem, de mostanában nem használhatom, mert új munkahelyem lesz, oda inkább a (jelenlegi) színtelen a megfelelő. Nagyon szeretem ezt a terméket, stifteset csak akkor hordok magamnál ha hosszabb időre elmegyek itthonról és nem akarok a tégelybe nyúlni "koszos" kézzel.

  VálaszTörlés
 2. Szerintem nagyon jól áll ez a "nyomottabb", tompább szín is :)
  Manka

  VálaszTörlés
 3. Csak az a baj, hogy én hétköznap is jobban érzem magam erősebb ajakszínnel. :) De azért barátkozom vele. A Lioele pirosa nagyon csábító, rákerestem, köszi, hogy ajánlottad! :)

  Stiftet most én is egyedül éjszakára használok, az iHerb-es mézes ajakápolót.

  VálaszTörlés
 4. Manka: Köszönöm! :) (Egyszerre írtunk. :) )

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép és jól áll - ezer éve szemezek vele én is - de ami késik.... :D

  VálaszTörlés
 6. ... az eljön. :) Legalábbis a régi kedvenc fizikatanárom mindig ezt mondta.
  Köszönöm szépen! :)

  VálaszTörlés