kék,

S-He 279

március 12, 2013 Arabella 7 Comments


Carmenesque bejegyzése után képtelen voltam ellenálni ennek a lakknak, még úgy is, hogy ez a világoskék nem annyira az én színem, és hogy egyre vegyesebb a véleményem a S-He lakkjairól.

Az üvegével kapcsolatban semmi újat nem tudok elmondani, szögletes, kicsit hosszúkás, nekem tetszik, az viszont már nem, hogy fantázianevet nem kapott az árnyalat, sőt, még a számozás is elég megtévesztő. 


Nem tudom, szedtetek-e már szét S-He lakkot, a fehér tető lejár róla, és csak egy bordázott kupak marad az ecset végén. Ha már ecset... egyszerű, kerek, hosszú, amivel még nem is lenne gondom, viszont a hosszú szár elsőre kicsit furcsa lehet. Meg lehet szokni, de szerintem kell egy kis idő, mire ráérez az ember a lakkozásra vele.:)És akkor a lakk maga... én úgy vettem észre, a márka lakkjai között elég nagy különbség van. A csillámos, foil finisűekkel nincs különösebb gondom, viszont a sima, krémesek... valahogy egyszerre túl folyósak (igen, még nekem is, aki a folyékonyabb lakkokat szereti) és nyúlósak. Ezzel is fennáll sajnos ez a probléma, ami meg is látszik a lakkozáson, de... de az az igazság, a szín kárpótol ezért a kis hibáért.
Két réteg van a körmömön, élőben nem vettem észre, de itt, a képeken bizony látszik, hogy nem fedte el teljesen a körömvégeimet, szerintem máskor egy harmadikat is fel fogok kenni.
A tartósságát átlagosnak mondanám, három napig volt rajtam, a végén már megkopott, de nem tragikusan.:)


Ti szeretitek a S-He lakkokat?:)

Ajánlom Neked

7 megjegyzés:

 1. Nekem legalább 20 darab van, nem tudtam ellenállni a színeknek :) Én is észrevettem, hogy hatalmas különbség van 1-1 lakk között és az hogy a tető lejön, elég rombolóan hat :/ Jó ideje nem vettem tőlük újat, pedig ez a szín (is) nagyon tetszik!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép szine van :) Én is mindig megállok a S-he lakkok előtt, elgondolkozok, aztán végül mégse veszem meg. Nem is tudom, az szokott zavarni, hogy sokan lecsavarják a kupakját, de amikor visszateszik a teteje valahogy ferdén áll.
  De persze attól még min. 1 szint ki szeretnék majd próbálni ettől a márkától is.

  VálaszTörlés
 3. Wow, nagyon jól áll ez a szín!

  VálaszTörlés
 4. A tető azért jön le, (meg általában a többi szögletes üvegű lakknál) hogy utána vissza tudd tenni úgy, hogy ne ferde legyen. Szóval ez direkt van így megcsinálva. Majd figyeljétek meg! ;)

  VálaszTörlés
 5. Odil: A tetővel mondjuk nekem nincs nagyobb gondom, több drágább lakknál is így van ez (Chanel, Absolute Douglas például), viszont azt hiszem, hogy ha csak nem szeretek bele egy-egy színbe, nem fogok krémfinisűt választani tőlük.

  Fairyland: A ferde kupakon segít az, hogy lejár, ahogy Névtelen is írta.:) Egy csillámos vagy foil finisűre szerintem érdemes azért benevezni, azok egész jók!:)

  Djkaty: Köszönöm, pedig először ettől is idegenkedtem kicsit.:)

  Névtelen: Igen, igazad van, tényleg főleg a szögletes tetejű lakkoknál van így, köszi!:)

  VálaszTörlés
 6. a lakk abszolút nem az én világom, nem venném meg, de a rövidebb körmöd határozottan szimpi! ;)

  szimpi she lakkal én még nem is találkoztam, mármint se élőben, se blogon.

  VálaszTörlés
 7. Annyira az enyém sem, de most elcsábultam.:)
  Köszi, próbálkoztam még kicsit rövidebbel is, de azzal képtelen vagyok megbarátkozni. Igazság szerint még ezt is szoknom kell, de igyekszem.:)

  VálaszTörlés