Sleek,

Sleek Oh So Special paletta

január 12, 2013 Arabella 14 CommentsTudom, nagyon megcsúsztam ezzel a teszttel, a mentségemre csak annyit tudok felhozni, hogy eddig még nem éreztem azt, hogy kialakult, határozott véleményem lenne róla, amiért vállalni tudom a felelősséget... nos, most már igen.:)
A doboza nekem kifejezetten tetszik, csinos ez a rózsaszín-fekete kombináció.

A paletta külseje a szokásos Sleek, strapabíró műanyag, a záródása tökéletes. Csupán annyiban tér el a Bad Girl-től, hogy kisebb rajta a felirat, azt hiszem, ez az újabb generációs Sleek paletták sajátja.Kinyitva sem találunk semmi szokatlant, én már a gofriminta elmaradásához is teljesen hozzászoktam. 6-6 szín sorakozik alul és felül, a tükör az egész tetőt kitölti, ezért piros pont. Az applikátor sem maradt el, szerintem ez egy egész jól sikerült darab, csillámok felpakolásához kifejezetten jónak tartom.

Nézzük a színeket:
Általánosságban elmondható, hogy a mattak kicsit gyengébbek minden tekintetben, mint fényes társaik, minden szín enyhén porol, sajnos használat közben hajlamosak a hullásra is, de közel sem olyan mértékben, mint a Bad Girl színei.

Bow: Nagyon-nagyon világos bőrszín, még a karom belső felénél is világosabb csöppet, ezért nem látszik jól, de egyébként semmi gond nincs vele. A széleken szeretek átfutni vele, de a szemöldökcsonton és a belső szemzugban is szuper.
Organza: Egy melegebb tónusú aranyos-rózsaszínes barack, szintén a szemem belső részén és a szemöldökcsonton használom.
Ribbon: A paletta legpigmentáltabb, legkellemesebb állagú matt színe. Elég erőteljes, sajnos sehogyan sem sikerült megtalálni a módját annak, hogy jól mutasson a szememen, akár hogy kísérleteztem vele, viszont pirosítóként bevált.
Gift Basket: Meleg, kissé rozsdás középbarna, semmi baj nincs vele, de mégsem nőtt a szívemhez.
Glitz: Fémes középszürke bizonyos fényviszonyok között enyhe kékes fénnyel, nagyon szeretem a mozgó szemhéjon, füstös szemekhez is szuper!
Celebrate: Az abszolút kedvencem, a legkülönlegesebb szín ebben a palettában. Én leginkább burgundiként tudom behatárolni, ősszel nagyon sokat használtam, főként az Organzával párosítva.
Pamper: Matt barackos rózsaszín, szép-szép, de ezzel sem sikerült összebarátkoznom.
Gateau: Nagyon hasonló az Organzához, de ez hidegebb fényű, lilásabb tónusú, én az előbbit jobban megkedveltem, de ez sem rossz, sőt!
The Mail: A leggyengébb szín, lehetne pigmentáltabb, plusz én kicsit darabosnak érzem.
Boxed: Szürkésebb, hidegebb barna, ez már egy fokkal jobb, mint az előző, de mégsem nyúlok érte túl gyakran. 
Wrapped Up: A Celebrate matt, világosabb párja lenne, sajnos úgy érzem, nem elég intenzív, ennek ellenére sikerült megszeretnem.
Noir: Tökéletes matt fekete, ha nagyon kritikus akarok lenni, akkor csöppet darabos, de ezt leszámítva hibátlan.

Mindent összevetve én elég felemás érzéseket táplálok az Oh So Special iránt. A csomagolása teljesen rendben van, díjazom, hogy kevésbé potyogós, mint a Bad Girl, viszont a matt színek lehetnének egy fokkal erősebbek. A fényesek ilyen tekintetben már rendben vannak, viszont én még mindig úgy érzem, nekem csöppet túl rózsaszín ez a paletta. Ennek ellenére mégsem bánom, hogy beszereztem, mert bár több szín sem lopta be magát a szívembe, cserébe néhány (Bow, Organza, Celebrate) nagyon nagy kedvenc lett.


Nektek megvan az Oh So Special? 
Esetleg szemeztek vele?:)

Ajánlom Neked

14 megjegyzés:

 1. hol lehet ezt a palettát beszerezni és mennyiért?

  VálaszTörlés
 2. A Make Up Pláza talán a legismertebb, ahol elérhető:
  http://www.makeuplaza.com/hu/products/479/536/
  A Sminkel.com webshopjában is megtalálod:
  http://shop.sminkkel.com/131-sleek-paletta.html

  Ezeken kívül ebay-en láttam még.:)

  VálaszTörlés
 3. Én nagyon szeretem a színeit. Egyelőre csak ennyi színt tudok belecsempészni az amúgy teljesen natúr sminkembe, nálam már ez is nagy lépésnek számít, erre a célra nekem pont tökéletes az Oh So Special. :)

  VálaszTörlés
 4. Edina: A natúr sminkeket nagyon szépen fel lehet dobni rózsaszínnel, még mindig visszafogott marad, de mégis kicsit extra.:) Ezért is sajnálom különösen, hogy az én szememmel valahogy nem működik a legtöbb rózsás árnyalat.:/

  VálaszTörlés
 5. Én annyira imádom ezt a palettát :]

  VálaszTörlés
 6. Nekem tetszenek a színei! :) A rózsaszínnel sincs baj. :D

  VálaszTörlés
 7. Sokáig nem rendeltem meg ezt a palettát pont a rózsaszínek miatt.....most sem vagyok annyira oda értük.Nem mondom, h csalódás ez a paletta, mert alapvetően még szeretem is, de valahogy nekem nem a szívem csücske.

  VálaszTörlés
 8. CRaPTRaSH: Igen, emlékszem, többször is írtad már, hogy nagyon szereted.:)

  JinglingApricot: Ha jól áll, akkor nincs is vele baj.:)

  Calo(z): Csak bólogatni tudok, én is pont így vagyok vele.:)

  VálaszTörlés
 9. Én sokat hezitáltam ez, és az Undressed között, végül az utóbbi győzött. Nem vagyok nagy rózsaszínes smink terén, van egy Avonos négyes palettám, szerintem azzal kitartok életem végéig. :) Ha már Sleek paletta, akkor a Bad Girl a nagy álom :)

  VálaszTörlés
 10. A Bad Girl füstös/alkalmi, kicsit erősebb sminkekhez szuper, bár eléggé hullik, szerintem érdemes beruházni rá, jól kiegészíti az Undressedet.:)

  VálaszTörlés
 11. Megvan, és imádom, a tavalyi év kedvencei közé is beválasztottam :-)

  VálaszTörlés
 12. Igen, láttam a bejegyzésedben, és teljesen megértem, hogy sokaknak kedvenc, mint neked is, mert alapvetően nagyon jó kis paletta ez, csak az én színeimhez annyira nem passzol.:)

  VálaszTörlés
 13. ahj neeeee, egyre jobban azt érzem , hogy kell :D

  VálaszTörlés
 14. Thündérke: Szerintem te szeretnéd, neked jól állnak ezek a színek.:)

  VálaszTörlés