körömlakk,

Lovely Moulin Rouge - 20

december 26, 2012 Arabella 5 CommentsA Moulin Rouge lakkok közül a 20-as számot viselőre került sor utoljára, (sajnos) nem véletlenül. Ugyanis már harmadjára kentem fel, de... még mindig nem vagyok elégedett vele, viszont lassan már tényleg ideje lenne írnom róla, úgyhogy... íme, itt a bejegyzés.:)
Az üvegben nagyon ígéretesnek tűnik, rengeteg piros glitter, engem sikerült teljesen elvarázsolnia.

Aztán a körmömön már nem voltam annyira elragadtatva tőle. Kicsit nehéz eloszlatni a glittereket, teljesen egyenletesen nekem nem is sikerült sosem, de ami a nagyobb bajom vele: sajnos buborékosodik. Annyira nem feltűnően, de én közelről látom, hogy gond van vele, akár nagyon vékonyan, akár kicsit vastagabban kenem fel. 

Próbáltam többféle alapon is, nude-ön és feketén nekem annyira nem tetszett, pirosan (Maybelline Candy Apple) mutat a legjobban szerintem.

Tudom, hogy sokatoknak nagyon bevált ez a lakk, de nekem ez most egy kis csalódás, szép-szép, de szerintem a minősége nem az igazi.:(

Ajánlom Neked

5 megjegyzés:

 1. anno ő volt az első lovely lakkom, csodaszép! :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép a képeken, sajnálom, hogy nem úgy teljesít, ahogy vártad. :(

  VálaszTörlés
 3. Nekem is az a bajom vele, hogy kevés benne a csillám, nagyon nehéz belőle eleget felpakolni... :-(

  VálaszTörlés
 4. Velem is hasonló a 'probléma'. Üvegen keresztül nagyon szép csillámos, de a körmömön már nem tudom ezt elmondani :(

  VálaszTörlés
 5. Miu: :)

  M.: Én is, de... a többi Moulin Rouge kárpótol érte.:)

  Djkaty, Zsó: Én mostanában arra kezdek rájönni, hogy sokkal könnyebb jól eltalálni a sűrű, apró csillámos lakkokat, mint az ilyen nagy glittereseket, ezekkel annyi gond van...:/

  VálaszTörlés