csacsogós

Boldog karácsonyt!

december 25, 2012 Arabella 5 CommentsTegnap szerettem volna megírni ezt a bejegyzést, de egyszerűen nem érkeztem leülni ide, most is jóformán csak pár percem van.:)

Először is szeretnék nagyon boldog, békés karácsonyt kívánni, remélem, nektek is csodásan telnek ezek a napok.:)


Nálunk a mai nap és a tegnapi délután tulajdonképp a karácsonyfabámulás-sütizabálás-filmnézés háromszögében zajlik, nem valami változatos program, de jól érezzük magunkat.:) Idén bizonyos szempontból hagyománytörők is voltunk, amióta az eszemet tudom, mindig arany-piros díszek voltak a fán, idén azonban eldöntöttem, hogy nekem más kell most, ezüst és lila lett, szerettem volna lefotózni és megmutatni, de sajnos a fényképezőgépem megmakacsolta magát, és nem hajlandó egyetlen épkézláb fotót sem készíteni, úgyhogy ez most sajnos elmarad.
Úgy tervezem, hogy ma este még keresek valami random filmet a televízióban, és azt nézzük a kanapéról, de holnap már igyekszem kicsit aktívabb lenni.:)


Mi jóval telik nálatok a karácsony?:)Ajánlom Neked

5 megjegyzés:

 1. Jóformán én is ugyanezt csinálom, csak még mézeskalácsot is csináltam, és fel kellett őket díszíteni! :)
  Boldog karácsonyt! :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon köszönöm, kedvesek vagyok, és viszont!:)

  VálaszTörlés
 3. T.
  Elkepzellek ahogy vastagon kipingalt keppel bamulod a karacsonyfat meg a tv-t közben zabalsz. Guszta lehetsz. Az emberek altalaban enni szoktak,,, de ezek szerint van aki zabal. Jo sutizabalast!:-)

  VálaszTörlés