Alverde,

Tippek-trükkök#9 - Testvaj a hajadra!

október 29, 2012 Arabella 4 CommentsValami igazán hatékony kencére lenne szüksége a száraz, töredezett hajadnak? Vesd be a testvajad!
A krémmánián már több véleményben is olvastam, hogy a nagy népszerűségnek örvendő Alverde makadámdiós testvajat hajra is előszeretettel használják, nos, jelentem, nekem is bevált!

Én háromféleképp alkalmazom:

- pakolásként, hajmosás előtt
Ilyenkor egy tisztességesebb adagot oszlatok el a hajamon -főleg a végekre koncentrálva-, majd feldobok egy zuhanysapkát, és rajtahagyom 20-30 percen keresztül, majd jöhet a hajmosás. Ez a leghatékonyabb felhasználási mód.

- balzsamként hajmosás közben
A sampon lemosása után belesimogatok a hajamba közepes mennyiséget, lefelé nagyjából a fülmagasságtól kezdve. Két-három percig rajtahagyom majd lemosom, pontosan úgy, mint egy sima balzsamot.

- hajvégápolóként száraz hajra
Nagyon kis mennyiséget alaposan beledörzsölök a száraz hajvégeimbe, pillanatok alatt beszívódik, mint bármelyik hajvégápoló.


Én mint a három módon szívesen bevetem, selymes, puha marad a hajam utána, de ami a legfurcsább, hogy úgy érzem, a tartása is jobb. És a legszuperebb az egészben, hogy natúr termékről van szó.:)Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Én a legutóbbi módszered kipróbáltam sima testápolóval is, több-kevesebb sikerrel. Egy Alverdés testvaj már régóta listán van, legközelebbi testápolónak most már tényleg őt kéne beszereznem :)
  Neked mennyi ideig elég egy ekkora tégellyel (sima testápoláshoz)? Köszi :)

  VálaszTörlés
 2. Nem biztos, hogy mérvadó a válaszom, mert általában váltogatni szoktam a testápolókat, de szerintem nagyjából három hónapig lenne elég nekem egy ilyen tégely, ha csak ezt használnám.:)

  VálaszTörlés
 3. Wow! De jó! :) Az illata is biztos finom lehet. :)

  VálaszTörlés
 4. Elég visszafogott illata van, de ez a legnagyobb erőssége ennek a testvajnak.:)

  VálaszTörlés