arany,

Lovely Moulin Rouge - 7

október 30, 2012 Arabella 10 CommentsAz eddig kipróbált Moulin Rouge lakkokkal teljesen elégedett voltam, nos, a 7-es számú arannyal kicsit más a helyzet. Az üvege ugyan olyan gyengus, mint a többinek, erre nem is érdemes több szót fecsérelni.:)Önmagában ennek sem elegendő a fedőképessége, minimum három réteg kéne belőle, de annyi csillámot még én sem szívesen halmoznék a körmömre... viszont fedőlakknak elég erőteljes, mert azért bőven van benne moszatka. Úgy gondoltam, először kipróbálom nude alapon (Essence Simply Nude), mert a legtöbb arany lakk így mutat a legjobban, de... bevallom, nem ájultam el az eredménytől.
Igazából semmi komoly baj nincs vele, de a kezemen mégsem látom annyira szépnek... talán túl sokat vártam tőle? Azt hiszem, a gond azzal van, hogy nem igazán passzol a bőrszínemhez.
De nem adtam fel, arra gondoltam, bevetem sötét alapon, viszont mivel sima feketém nincs, a tavalyi vámpíros kollekció aranycsillámos Gold Old Buffy-ját kaptam elő.
Sajnos úgy még kevésbé tetszett, le is mostam rögtön.:(

A lemosása ennek talán egy fokkal könnyebb a várhatónál, egyéb gond nincs vele, csak sajnos azt hiszem, nem passzol az én bőrtónusomhoz.

Ajánlom Neked

10 megjegyzés:

 1. várom a sötét alaposat!! :)

  VálaszTörlés
 2. nem passzol a bőröd színéhez. egyébként szép lenne...nyáron nagyon lebarnult bőrhöz

  VálaszTörlés
 3. Tényleg csak a bőrszínedhez nem illik, szerintem próbáld ki úgy, hogy csak a körömvégre teszel egy sávban pl. ferdén. :-) Amúgy jobban fed, mint gondoltam volna. :-)

  VálaszTörlés
 4. M.: Sötét alapon nem hiszem, hogy megmutatom, úgy nagyon nem tetszett.:/

  Bettynova: Az a baj, hogy én soha nem barnulok le igazán.:(

  Djkaty: Valószínűleg ezután úgy fogom használni, karácsonyra mondjuk pirossal.:)

  VálaszTörlés
 5. Lehet rövidebb körmökön jobban mutatna, bár gondolom ez miatt nem rövidíted le a körmöd, ha így szereted. :)

  VálaszTörlés
 6. Szerintem mondjuk alapvetően a bőrszínemmel lehet a gond, de ha kedvet kapok rövidebb körmökhöz, akkor kipróbálom majd azon is.:)

  VálaszTörlés
 7. Sötét alappal csak a gyűrűsujjra? Én így tudnám elképzelni. Illetve ha annyira nem válik be, fenyőágat tudsz vele festegetni Szenteste előtt :DDD
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 8. Sötét alappal még kevésbé tetszett, de lehet, kipróbálom még más sötétebb lakkokon is... ha mást nem, akkor Djkaty ötletét megvalósítom vele karácsonyra.:)

  VálaszTörlés
 9. Óóó.. pedig menézném sima feketán. .:((
  De lehet, hogy piros köröm és a köröm aljára felviszed. Úgy tetszene? :)

  VálaszTörlés
 10. Úgy fogom kipróbálni legközelebb.:)

  VálaszTörlés