Rimmel,

Rimmel Lasting Finish By Kate Moss rúzsok

szeptember 17, 2012 Arabella 10 CommentsEgyszer már írtam egy Rimmel Kate Moss nevével fémjelzett rúzsról, mikor beszereztem az elsőt a minikollekcióból, azóta azt annyira megszerettem, hogy szép lassan hazaszökött mind. Nem terveztem már írni róluk, de aztán nemrégiben megtudtam, hogy akciósak a Rossmannban (ha minden igaz, új árnyalatok jönnek a mostaniak helyett), és arra gondoltam, megmutatom az összes színt együtt, hátha ezzel segítek a választásban.

Részletesebb véleményt nem pötyögnék ide most, mert szinte teljesen megegyezik a korábbival, csak gyorsan pár mondatban összefoglalva: 
A külsejük teljesen rendben van, egyszerű, de nagyszerű, az állaguk a keményebb kategóriába tartozik, de mégis jól siklanak az ajkakon, az illatuk elég erős, gyümölcsös, szerintem a többség szeretné, de nekem nem a kedvencem. Nem szárítanak, de nem is hidratálnak, viszonylag tartósak és mind szinte teljesen matt.:)

Na, de nézzük a színeket: 

A 01-es egy klasszikus, melegebb tónusú piros, gyönyörű, igazi alapdarabja lehet a sminkkollekciónak.:) 
A 05-ös alapvetően egy fáradtabb rózsaszín, kicsit vastagabban felkenve viszont erőteljes pinkké építhető. Ez volt az első ilyen rúzsom egyébként.:)
A 06-os egy intenzív, kicsit korallos pink, sőt, már majdnem piros. Talán a legkülönlegesebb árnyalat mind közül, bármilyen egyszerű sminket feldob. 
A 08-as a tökéletes nude, már láthattátok a top5 őszi rúzs között is, a nude árnyalatok között ez elég sötétnek minősül, kicsit barnás, de kicsit lilás fénye is van... csodás. Tulajdonképp ez az egyetlen bőrszínű ajakkence, aminek sikerült tartósan belopni magát a szívembe. 
A 11-es egy sötétebb piros, már-már bordó. Nem sokban különbözik a 01-estől, de egy fokkal mélyebb tőle.
A 14-es áll talán a legtávolabb tőlem, ez egy sárgásabb tónusú nude, szerencsére ez sem túl világos.


Én alapvetően mindet nagyon szeretem és csak ajánlani tudom, az eredeti árát se sokalltam, de az akciósat már tényleg nagyon megéri!:)

Ajánlom Neked

10 megjegyzés:

 1. Nekem a 11es van meg (akciósan vettem), sajnos rajtam valamiért nem ilyen szép sötét, és kicsit pinkes, vagy nem is tudom :( Viszont az 1eset kipróbálnám, de eredeti áron kicsit drága nekem :(

  VálaszTörlés
 2. Ajj, kár, hogy rajtad nem ilyen.:(
  Egyébként ezért nem szeretek szájon megmutatni rúzsszíneket, mert úgy vettem észre, hogy a legtöbb mindenkin más-más.:/

  VálaszTörlés
 3. Kipróbáltam azzal az essence "fedő szájfénnyel", amit most vontak ki, a feketével, és úgy már szebb a színe :) Meg majd kipróbálom úgy, hogy szájceruzával alásatírozok.

  VálaszTörlés
 4. Nekem a 08-as van a birtokomban, ami szinte megegyezik a szám színével. Érdekes, hogy tényleg szájra kenve egészen másként mutatnak a színek- például a 08-as egészen meleg tónusú rajtam. Azért is szeretem. :)
  Szép kis gyűjteményed van, várod már az új kollekciót? Onnan mit tervezel megvenni?

  VálaszTörlés
 5. Phoenix: Szájceruzával és szájfényekkel sokat lehet módosítani egy rúzs színén, néha én is trükközöm így, hátha együtt valamivel megszereted majd.:)

  Samelike: Hú, most nincsenek előttem az új színek, de úgy rémlik, kettő tetszik... talán majd ha akciósak lesznek azok is, meglátom még.:)

  VálaszTörlés
 6. A 06-os szerelem első látásra!!! *.* :O :)
  Én már nem találtam ilyen színt pedig vagy 8 Rossmant végig jártam, és mindegyikben csak a sötét színek voltak, így nem vettem egyet sem ezekből :(((

  VálaszTörlés
 7. nekem a 01 van és imádom,annyira NŐnek érzem magam,ha az van rajtam :)

  VálaszTörlés
 8. Jaj, de kár.:( Azért hátha felbukkan még valahol.:)

  VálaszTörlés
 9. Nekem 05ösöm, meg 06osom van, és imádom őket. Volt még egy gyenge próbálkozásom a 14-essel is, de sajnos nem lettünk jó barátok, mivel rajtam elég szerencsétlenül állnak a nude rúzsok. :/

  VálaszTörlés
 10. Igazából szinte mind borzalmas rajtam is, kivéve ez a 08-as, ha találsz még valahol, szerintem érdemes próbálkozni vele.:)

  VálaszTörlés