Essence,

Do you speak love?

szeptember 18, 2012 Arabella 15 CommentsNem vártam kitörő lelkesedéssel az új Colur&Go lakkokat, úgy éreztem, számomra gazdaságosabbak voltak a régi kis kiszerelésű, kedvező árúak, de aztán a kíváncsiság győzött, elcsábított egy piroska.:) 
Nekem eleinte tetszett a fotókon az új üvegcse, élőben már kevésbé, olyan kis.... fura, mintha össze lenne nyomva. Persze nem ez a legfontosabb.:) 
Az ecsete lekerekített és lapított, elég rugalmas, tudom, hogy ez a forma sokaknak nem a kedvence, de én kezdem megszokni szép lassan. 
Nem tudom, mennyire látszik a képen, de az én ecsetem nem teljesen szabályos, a vége cikkcakkos kicsit, azt hiszem, egy hibás darabot fogtam ki, de nem vészes a dolog, igazából használat közben észre sem vettem, csak később, mikor fényképeztem.

Az állagát majdnem teljesen ideálisnak éreztem, legfeljebb egy leheletnyivel sűrűbb, mint szeretném, de így is könnyedén terült a körmömön. Két réteg mindenképp kellett belőle, egy után még nagyon átlátszó volt, talán egy harmadikat is elbírna, de én megálltam kettőnél. A száradási idejét átlagosnak mondanám, nem hipergyors, de nem is nagyon lassú.:) 
A színe egyből megnyert, egy icipicit sötétebb a klasszikus pirosnál, hasonló az egyik kedvenc lakkomhoz, ami már nagyon fogyóban van, a Maybelline Candy Apple-höz, szinte csak annyiban különböznek, hogy ez kicsit fényesebb. 

Amiért mégsem vagyok teljesen elégedett vele, az a tartóssága. Tudom, hogy általában is ez a szín hajlamosabb a kopásra (pontosabban csak jobban meglátszik, ha már nem tökéletes), de arra, hogy két kézmosás után máris jól láthatóan fehér volt a körmöm vége, akkor se tudok legyinteni. Fedőlakkal persze biztos jobb lesz, de akkor sem ez az erőssége. 


Ti mit szóltok az új Colour&Go-khoz?:)

Ajánlom Neked

15 megjegyzés:


 1. Szép színe van, még nem próbáltam az új lakkokat, de már láttam blogokon 1-2 színt amit szívesen megvennék :)

  VálaszTörlés
 2. A tartósságára leszek kíváncsi, nekem két nap alatt nagyon rondán lepattogott. :S

  VálaszTörlés
 3. Nekem az új lakkok közül az english rose van meg, és én sem vagyok megelégedve a tartosságával. Már az első napon több körmömről is lepattogott, pedig délután festettem ki a körmeimet, egy világosabb rózsaszínre kentem rá, és nem csináltam semmi házimunkát, csak fürödtem :O Úgyhogy lemostam, másnap adtam neki még egy esélyt, akkor sima alaplakkal, de ugyan úgy pár óra múlva már nem volt tökéletes :( Úgyhogy én nagyot csalódtam ezekben az új lakkokban, pedig a régieket szerettem, igaz, azok sem voltak túl tartósak, de 3-4 napot azért kibírtak, ami nekem bőven elég, mert sűrűn váltogatom a színeket. De azért már az első napon? Szerintem többel nem is próbálkozom...

  VálaszTörlés
 4. Engem egyik új lakk sem fogott meg, hétvégén vettem egy repedezős lakkot de alig van színe és nem is igazán reped...

  VálaszTörlés
 5. Erzsi: Engem is sok szín csábít, bár így, hogy nem vagyok teljesen elégedett ennek a minőségével, kicsit könnyebb lesz ellenállni nekik.:)

  Pipacs: A tartóssága szerintem is kifogásolható sajnos.:/

  Névtelen: Ajj, de kár, pedig az English rose-nak annnnyira szép színe van.:/ Reménykedtem benne, hogy csak ezzel az árnyalattal vannak gondok tartósság terén, de ezek szerint nem.:(

  Vattacukor: Áú, a repedezős nem hangzik túl jól...

  Marcsi: A színét én is szeretem.:)

  VálaszTörlés
 6. Gyönyörű színe van!
  Az English Rose nekem is elkezdett lepattogni reggelre, miután este kilakkoztam a körmöm... Nem vagyok benne biztos, hogy csak a körömlakk hibája és nem a körmömé - de így gyorsan kipróbálok másik új Essence lakkot is

  VálaszTörlés
 7. Nekem is megvan, gyönyörű, csak nekem (még) nincsenek hozzá ilyen szép körmeim :))

  VálaszTörlés
 8. Én sem vagyok teljes mértékben megelégedve az új lakkok tartósságával, de ennek nagyon szép színe van, eléggé csábít! :)

  VálaszTörlés
 9. PAncsi: Áú... kár, hogy neked se volt tartósabb, akár milyen okból is.:/

  Andi: Jaj, de kedves vagy.:))

  Eni: A színe engem is hamar elcsábított.:)

  VálaszTörlés
 10. az egyik legszebb árnyalat, amit az újak között láttam. alig fogott meg valami, de ez nagyon jó!

  VálaszTörlés
 11. És holnap melyik körömlakkról írjunk? :D:D:D

  VálaszTörlés
 12. Csipkelány: Ebbe a színbe könnyen bele lehet szeretni, az biztos.:)

  Edina: Jaj, nem vettem észre, hogy te is ma írtál róla, remélem, nem baj, hogy így alakult.:$
  Úgy tűnik, nagyon egy rugóra járt most az agyunk.:)

  VálaszTörlés
 13. Jaj, hogy lenne már baj, sőt szerintem kifejezetten vicces. :D

  VálaszTörlés