kiemelt,

Papír-írószer haul

szeptember 05, 2019 Arabella 2 CommentsÚjabban előszeretettel rajzolok, illetve a munkahelyemre és itthonra is be kellett szereznem ezt-azt, így kaptam az alkalmon, és az iskolakezdés miatt az üzletekbe került óriási papír-írószer választékból én is bevásároltam. Szinte minden 100-200 forintba került, a holmik többsége a Pepcoból van, de akad ez-az a Rossmannból és a Müllerből is. Nem húznám tovább az időt, ez most inkább egy képes bejegyzés lesz. :)Ez a legnagyobb kedvencem az összes dolog közül, elméletileg egy fürdőszobai tároló a Pepcoból. Kicsit drágább, kb. 500 forint volt, de gyönyörű, élőben nem is lehet eldönteni, hogy üveg-e vagy műanyag. Post-itek tárolására tökéletes.Ha már post-itek, ezek is a Pepcoból vannak, ha jól emlékszem, 80 forint volt egy-egy tömb. Bőven megérte. :)


Az írószertartó forrása is a Pepco (Milyen meglepő. :) ), csak azt sajnálom, hogy nem vettem belőle többet, mert máshol sokkal drágábbak, ez viszont csak 200 forint körül volt. 


Nagyon szeretem a Stabilo tűfilceket, írok, színezek, rajzolok velük. Nem a legolcsóbbak, viszont megbízható minőség - ezt az elméletileg pasztell szettet még nyár elején találtam az Intersparban.


Szintén Stabilo, szintén pasztell szett, szintén az Intersparból. Ebből a mini változatok is aranyosak, de a nagy méretű szettben több szín volt ugyanazért az árért. Ezeket nem csak szövegkiemelésre, színezésre is használom, a könnyed, nyári anyagok esését nagyon szépen vissza lehet adni velük.


Eredetileg kisebb vonalzót szerettem volna, illetve nem vagyok a hajlékony változatok híve, de ez nagyjából 100 forintba került a Pepcoban, ennyiért kár lett volna nem elhozni.


Ollóm nem volt a munkahelyen, mindig kérnem kellett másoktól, hát most már van, 130 forint volt. :)


Ezek a mókás radírok a Rossmannból vannak, egy baj van velük: sajnálom őket használni. A sminkszett ki- és behajtható, tükör van benne, és a színeket/applikátort ki lehet venni belőle. Nagyjából mindent lehet kapni radír formában, de ez akkor is zseniális.Nem vagyok túl nagy Star Wars rajongó, de mégis kötődöm a filmekhez. Ezek a radírok a Pepcoból vannak, 130 forint volt a kettő.


A Rossmannból a radírokon kívül még ezt a két post-itet szereztem be, akciósak voltak, aranyosak, el fognak fogyni. :)


Utolsó darabként találtam a Pepcoban ezt a tollszettet. Ugyan a kupakjuk nem illeszkedik tökéletesen a toll végére, de nagyon látványosak, és kevesebb, mint 200 forint volt a kettő.


Láttatok már ilyen különleges celluxokat? Én még nem, és szerencsére egy rétegben is majdnem olyanok, mint feltekerve. 200 és 300 forint között volt együtt a hat darab. 


Ezeknek a kicsi jegyzetfüzeteknek nem tudtam ellenállni, a mindennapi jegyzeteléshez tökéletesek lesznek. 80 forint volt darabjuk, szintén Pepco.


Ez a kisebb füzet is a Pepcoból van, most ebben próbálgatom az új rajzeszközeimet. Talán 200 forint volt, de sajnos erre már nem emlékszem pontosan. 


A legdrágább holmik ezek a metál tollak, azonban minden fillérjüket megérték. Valóban ezüst és arany, nem kell rétegezni, mindkettő maradéktalanul fed. A legegyszerűbb rajzot is mutatóssá teszik, én a Müllerben vettem őket.

Egyelőre mindent örömmel használok, és azt hiszem, egy ideig nem kell papír-írószert vennem. :)

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

  1. Szeretek én is írószereket vásárolni, idén először volt az, hogy megnéztem, mi van itthon és csak azt vettem, ami kell, így is horror összeget költöttünk füzetekre, írószerekre. Ezeket a figurás radírokat a gyerekek is szeretik, de szoktam nekik venni normálisat is, mert ezek nem bírják sokáig meg igazából játszanak velük, nem radíroznak. Érdemes akkor bemenni a Pepcoba, körülnézek én is, vonalzó mindig kell :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek a műanyag radírok tényleg kevésbé jók az eredeti funkciójukra, lehet őket persze arra is használni, de konkrétan radírozásra én is jobban szeretek más típusokat. :)

      Törlés