kiemelt,

The Body Shop leárazás haul

január 07, 2019 Arabella 0 Comments


A The Body Shop az a márka, aminek folyamatosan követem az újdonságait, vásárolni azonban ritkán szoktam, annak ellenére is, hogy amit eddig próbáltam, az javarészt bevált. Az aktuális leárazásnak nem tudtam ellenállni, két-két és fél év után ismét leadtam egy rendelést, és ha már így alakult, viszonylag sok mindent kosárba tettem. A többségük még most is elérhető, amit csak lehet, linkelni fogok! :)


Karácsonyi testvaj trió


Az ünnepi illatokat mindenképp szerettem volna testvaj formájában kipróbálni, viszont mivel élőben nem tudtam megnézni egyiket sem, arra jutottam, találomra nem kötelezem el magam az egyik mellett, inkább választom ezt a mini szettet. 
Muszáj megjegyeznem, hogy a doboz nagyon mutatós és strapabíró, tárolásra fogom hasznosítani. A Vanilla Marshmallow a legtömörebb állagú, de még ez is krémesnek mondható, az illatában pedig legalább annyira jelen van a pillecukor, mint a vanília. Számomra parfümös jellegű, kellemes, azonban nem ez a kedvencem. A Berry Bon Bon már valamivel könnyedebb, ez az én orrom szerint egy az egyben málnás pehelycukor. A befutó meglepő módon a Peppermint Candy Cane - ez egy igazán különleges illat. A nyitása erőteljesen borsmentás, azonban emögött van egy kis édesség, és ez a csavar teszi igazán egyedivé. Ennek a leglágyabb a formulája, én testvajnak sem nevezném, sokkal inkább egy lágy krém.

IDE KATTINTVA érheted el.

Karácsonyi tusfürdők
Mindegyik illatból szerettem volna tusfürdőt is, gondolkodtam a kisebb kiszereléseken, de maradtam inkább a normál változatoknál. A Vanilla Marshmallow krémes formulája nagyon kellemes, illat szempontjából azonban itt is a Peppermint Candy Cane a nyertes.Vanilla Pumpkin testvaj és tusfürdő


Ezzel a családdal már tavaly is szemeztem, a formula és az illat itt abszolút kifogástalan. (Plusz ez a dizájn a szívem csücske.)
A vanília és a sütőtök tökéletes arányban van, édes, melengető, ugyanakkor nem annyira tömény, hogy csak az erőteljes illatok kedvelői szeressék. Ezek sajnos már nem elérhetőek, de remélhetőleg ősszel visszatérnek. :)Banános testvaj és tusfürdő
Nyáron jöttem rá, hogy mennyire szeretem a banános kozmetikumokat, ennek tudatában kihagyhatatlan volt ez a két mini kiszerelés. Élesben még egyiket sem próbáltam, így csak az illatukról tudok nyilatkozni: 100% banános Tic Tac.


Matt folyékony rúzs trióA TBS folyékony rúzsok közül két árnyalat, a Mauritius Dahlia és a Nairobi Camellia kívánságlistás volt, és bár a Windsor Rose felől voltak kétségeim, ez a szett még így is jobban megérte, mint önállóan a két rúzs. 


A Windsor Rose még némi barátkozást igényel, a másik két árnyalat viszont mennyei. Felkenéskor krémes-habos jellegűek, de egy-két perc alatt megszáradnak, és onnantól kezdve nem is lehet érezni, hogy rúzs van a számon.

LINK a szetthez. 


Egyelőre minden tetszik, azonban ha egy dolgot ajánlhatok, az a Peppermint Candy Cane vonal: nem biztos, hogy mindenki kedvence lesz, viszont az illata kétségtelenül páratlan. Egy normál méretű testvajon és testápolón még én is gondolkodom belőle, a folyékony rúzsokból pedig talán a többi szín felé is nyitni fogok. :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: