ColourPop,

ColourPop X Kathleen Lights: Dream St. paletta

január 22, 2019 Arabella 0 Comments


Tudjátok rólam, hogy ha sminkelés, nem a szemhéjpúderek a gyengéim - eddig legalábbis így volt -, a Dream St. paletta mégis a megjelenése óta érdekelt. Vannak benne nagyon klasszikus, fémes árnyalatok, ugyanakkor ezeket fantasztikusan kiegészíti a zöld-piros vonal, és ezt a kettősséget nem tudtam elengedni - a Black Friday óta lelkes tulajdonosa vagyok.


A holdas-csillagos dizájn a világos árnyalatok ellenére számomra éjszakai hangulatú, valóban álomszerű, egyelőre nem volt szívem kidobni a dobozát. :)


Maga a paletta papírból készült, de sokkal strapabíróbb, mint hittem, vastagabb, erősebb, mint a drogériából vett papírborítású palettáim. Tartottam attól, hogy könnyen fog piszkolódni, azonban egyelőre ezzel nincs gond. Érdekes módon bár a szemfestékek nem voltak sérültek, érkezéskor itt-ott festékes volt a paletta, de letöröltem, és maradéktalanul eltűntek a foltok.


Számomra óriási pozitívum, hogy az árnyalatok nevei a palettán szerepelnek, ezeknek a sorrendje úgy alakul, hogy a bal felső sarokban lévő szín neve a jobb felső sarokban szerepel, és így tovább. :)Általánosságban azt mondhatom, hogy minden szempontot figyelembe véve jó minőségűek a színek, azonban van némi eltérés az árnyalatok között.


Shooting Star: Abban reménykedtem, hogy esetlegesen satírozáshoz is jó lesz, de élőben számomra ahhoz túl sötét. Középtónusú barna, mélyítéshez, árnyékoláshoz szuper, a textúrája a matt finiséhez híven kissé szárazabb, de ezzel együtt is könnyen kezelhető.

Magical: Matt, inkább sárgás, semmint rózsaszínes barack. A minősége teljesen korrekt, ez is a kissé szárazabb csoportba tartozik, de a használatot ez jelentősen nem befolyásolja. 
Számomra ez az árnyalat minden formában előnytelen, viszont ha a te tónusaid melegebbek, valószínűleg szeretni fogod.

Star Dust: Leginkább rezes metál, a ráeső fénytől függ, hogy a fénye mérsékelten vagy erőteljesen rózsaszín lesz. Az állaga puha, kifejezetten könnyen kezelhető.

Twinkle: Nagyon hasonló az előzőhöz, de ez hajszálnyival talán bronzosabb alapszínű, a fénye pedig inkább aranyló, mint rózsaszínes.


Sweet Dreams: Az abszolút kedvencem a fémes árnyalatok közül. Ez a leghidegebb és a legvilágosabb. Az alapszíne rózsás, ez van tele rengeteg apró, tompa arany részecskével. Emiatt kicsit darabosnak tűnik, de csak a palettában, illetve az ecseten látszik annak, ugyanúgy használható, mint a többi fényes szín.

Water Bearer: Óriási reményeket fűztem ehhez az árnylathoz, ugyanakkor tudtam, hogy az ehhez hasonló színek mindig problémásak. A jó hír az, hogy ez a kevésbé problémásak közé tartozik. Fokozottan száraz a formulája, figyelni kell rá, különben foltosodik, és érdemesebb úgy feltenni, hogy ne kelljen egybedolgozni a bőrrel, hanem inkább egy másik festékkel, viszont pigmentált és szép. Meg kell dolgozni érte, de látványos dolgokat lehet kihozni belőle.

Potion: A mattsága ellenére puha és felhasználóbarát téglaszín... bár engem inkább valamilyen fűszerre emlékeztet. Számomra a legmeglepőbb, mert alapvetően nem az én színem, azonban az a helyzet, hogy mélyítéshez nagyon szeretem használni.

Spark: A paletta legeredetibb színe, tökéletes ellenpontja a kékeszöldeknek. Legközelebb a téglához áll, de egyrészt attól jóval világosabb, másrészt hidegebb valamelyest. A pink, a piros és a korall közötti átmenet, a nappali, natúr sminkeket is szépen kiegészíti, ugyanakkor kreatívabb, drámai megoldásokhoz is tökéletes.


Kaleidoscope: Megfejthetetlen szín, alig-alig van alapja, az leginkább pezsgő, a fénye viszont hűvös, zöldes. Fénytelen, sötét árnyalatokat gyönyörűen kiegészít.

Elfish: Vöröses, összességében mégis hidegebb tónusú barna. Mattsága ellenére puhább, viszont kevésbé pigmentált és foltosodásra hajlamos.

Moony: Ez egy valódi kincs, a paletta legjobban kihasználható darabja. Szinte megegyezik a bőrszínemmel, sem kifejezetten a rózsás, sem az aranyló irányba nem mozdul el, a fénye azonban elbűvölő. Összefüggő, diszkrét selyemfénye van, éppen ezért a nagyon csillogó, akár duokróm árnyalatokat csodásan kiegészíti akár a belső szemzugban, akár a szemöldökcsonton.

Mermaid Boy: Rajonganék a blue brown szemfestékekért, ha a blue zöldesebb lenne bennük, a barna meg... kevésbé barna. Nos, ez pont ilyen. Itt a hűvös alapszín találkozik egy csodálatos zöldeskékkel. A Mermaid Boy a legegyszerűbb sminket is azonnal feldobja... arról már nem is szólva, hogy a fantázianevével is megnyert.


Vannak kicsit gyengébb és kicsit erősebb színek a palettában, de mindegyik használható. Ráadásul kifejezetten sokoldalú: "éppen csak ott van" natúr sminket is össze lehet hozni vele, ezt fel lehet dobni egy kis fémes ragyogással (vagy különleges pirossal), azonban a durvulásnak sincs akadálya. A kékeszöldekkel az extrém vonal is elérhető, valamivel visszafogottabb hangulatban lehet a természetesebb árnyalatokkal kombinálni őket, ha pedig igazi szélsőségek, akkor jöhet a piros és a zöldek kontrasztja. Összességében a Dream St. egy nagyon jól összerakott paletta.

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: