körömlakk,

Last minute újdonságok halloweenre a Rimmeltől

október 30, 2018 Arabella 0 Comments


Ezt a bejegyzést teljesen másként terveztem: a DM bloggertalálkozóján kaptam sok-sok Rimmel újdonságot, amiknek ugyan nagyon örültem, de azt hittem, nem fognak különösebben lázba hozni. Csinálok velük egy sminket, azt megmutatom nektek, és ennyi. Ehhez képest rengeteg figyelemre méltó dologra bukkantam az újdonságaik között, olyanokra is, amelyek akár egy last minute halloween-i sminkhez is jól jöhetnek - ezért most jöjjön egy last minute poszt! :)


Spice Edition paletta


Első ránézésre ez a paletta egy nem túl minőségi csomagolású, teljesen átlagos meleg tónusú válogatás. Ez részben igaz is, mert bár nem annyira gyenge a műanyag tok, viszont semmi extra, ez tény. De nézzétek meg a swatchokat:


A pigmentáltság elképesztő, a selymes állag elképesztő (a matt árnyalatoknál is!), a színek pedig... fantasztikusak. A felső fotón balról az ötödik utánozhatatlan, de az alsó kép legutolsó árnyalata is csodás.
A narancsos, rezes-bronzos színek nem feltétlenül a legelőnyösebbek számomra, viszont annak, akinek ezek a kedvencei, ez a paletta kincs lehet. Most, aktuálisan pedig akár egy sütőtökre emlékeztető sminket is össze lehet dobni ezzel a színvilággal. :)


Wow Edition paletta


Ez a paletta igazi mix: vannak benne most divatos meleg árnyalatok, jeges színek, de a füstös, sötét világ is képviselteti magát. Sokoldalú, sok az egyben válogatás, palettáknál pedig ez az egyik legnagyobb előny.A textúra és a pigmentáltság azonban itt néhol megbicsaklik. A színek többsége csak hajszállal marad el a Spice kiadás megdöbbentő minőségétől, azonban a négy világos színt igencsak nehéz használni. Porolnak, darabosak, nem erőteljesek. Viszont engem ezért kárpótol a különleges olíva (a második fotó első színe), illetve a mellette lévő teal. Ez a zöldeskék önmagában is csodás, de én legjobban füstös szemhez szeretem: felül a szokásos szürke-fekete, az alsó pillasornál pedig ez, és kész is a csoda.Scandaleyes Wow Wings szempillaspirálok - Black és Extreme Black


A formula és a kefe megegyezik mindkét spirálnál, én a színben sem vettem észre különbséget, de ez nem is feltétlenül baj, ugyanis mindkettő jó. :)

Maga a kefe szépen megemeli a pillákat, és szerencsére a festék sem nehezebb állagú, olyan, ami lehúzná a pillasort. Annak ellenére sem az, hogy egyébként igen sok kerül fel belőle már egy rétegben is - ez nem az a spirál, ami láthatatlan marad. Cserébe viszont szinte drámai a hatás, plusz ha egy-két percet a szempillafestés után várok, és hagyom teljesen megszáradni, akkor a tartóssággal sem lesz gond, és még sok óra után sem fog potyogni. 
Ezt a kis időt valóban érdemes megvárni, mert ha túlzottan sietek, hajlamos azonnal elkenődni... vagy ha akkor nem is, néhány órával később mindenképp baleset lesz a vége. Némi odafigyeléssel azonban látványos eredmény érhető el vele, így engem megnyert.

Ink Me bélyegzőkTudom, hogy sokan nem különösebben értékelik az ehhez hasonló bélyegzőket, de én klassz kiegészítőknek tartom őket, ugyanis ezekkel lehet a legegyszerűbben extravagánssá tenni egy egyszerű sminket. 

Például egyszer Valentin-napon egy sima füstös szem, élénk rúzs párosítást dobtam fel szív alakú szeplőkkel. Alig igényelt több időt, mint egy átlagos smink, mégis különleges és ünnepi hangulatú lett.

Ezeket is lehet akár így, szeplőként használni, de például a halántékon, szemöldökcsonton is könnyen beépíthetőek egy-egy sminkbe. Nagyon közelről nézve nem minden minta tökéletes, azonban ezek a bélyegzők még így is a jobbak, felhasználóbarátabbak közé tartoznak. Ha valaki nagyon biztosra akar menni, az inkább a csillagot válassza, azzal gyakorlatilag lehetetlen hibázni, bár jó hír, hogy az sem baj, ha mégsem lenne hibátlan egy-egy lenyomat. A víz önmagában nem tesz kárt a mintákban, azonban a legkisebb dörzsölésre is eltűnnek, tehát az eltávolításuk sem lesz problémás.


Ink Me lemosható tetoválások


Egészen addig nem mozgattak meg a lemosható, akár metál tetoválások, amíg egy munkahelyi rendezvényen miért is ne alapon ki nem próbáltam egyet. Aztán rájöttem, hogy nagyon mutatósak, így ennek a szettnek különösen örültem. :)


A helyzet az, hogy akárcsak a bélyegzőknél, ennél is a gyors, könnyű használat és a különleges végeredmény együttese nyűgözött le.

Nagyon egyszerű feltenni: ki kell vágni a mintát, odasimítani a bőrre, irány a zuhany, majd amikor leválik, kész. Nem szakad, nem ragad, nem maradnak üres helyek... tökéletes, ráadásul az arany részek sokszor csillámtetoválásnak hatnak.

A koponya nem feltétlenül az én világom, plusz ez volt az első próbálkozásom, de nagyon látványos lett. Most épp az egyik cipzár van rajtam, ezt kimondottan szeretem. :)


Super Gel körömlakkok - Basic B, Drama Pink, Chill Out


Sajnálom, hogy pont ezzel zárom a posztot, de ha már minden mást megmutattam, jöjjenek a lakkok. Amik sajnos nem nyertek meg. Nincs velük nagy baj, csak számomra az állaguk nem az igazi. Lehet, hogy túl jóhoz szoktam, illetve biztos, hogy egyéni preferencia kérdése, mindenesetre nekem ez a formula túl sűrű. Nem tudom úgy terelgetni az ecsettel, ahogy szeretném, továbbá már két rétegben is túl vaskos lesz. Más gond nincs vele, viszont ezek nem is az én színeim, így nem hinném, hogy gyakran elővenném bármelyiket.

Összefoglalva: a Spice paletta fantasztikus, a Wow paletta jó, a spirálok jók, a bélyegzők klasszak kiegészítésnek, a lemosható tetoválások könnyen kezelhetőek és mutatósak, a lakkok... ha nem probléma a sűrű állag, egyéb baj nincs velük.

+ TIPP: Ha szeretnél halloweeni sminket készíteni, de még nincs ötleted, csinálj egy narancsos vagy sötét szemsminket, használj sok spirált, tegyél fel egy sötét rúzst, némi pluszként jöhet egy-két csillag formájú szeplő, a tetoválás pedig további kiegészítő. Amennyiben vannak ehhez otthon "alapanyagaid", szuper, de ha nem, mint látható, a Rimmelnél is megtalálsz mindent. :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: